MENÜ

Giresunsporlu Younousse Sankhare'den olay yaratan iddialar!

Yaz transfer döneminde Panathinaikos'tan Giresunspor'a gelen Younousse Sankhare, Fransız basınına açıklamalarda bulunurken elektrik ve internet erişiminin kesildiğini, başkan tarafından tehdit edildiğini, can güvenliğinden endişe duyduğunu ifade etti.

Giresunsporlu Younousse Sankhare'den olay yaratan iddialar!

Giresunspor'un sezon başında Panathinaikos'tan kadrosuna kattığı Younousse Sankhare, Fransız basınına çarpıcı iddialarda bulundu. L'Equipe'e konuşan Sankhare; elektrik ve internet erişiminin kesildiğini, başkan tarafından tehdit edildiğini, can güvenliğinden endişe duyduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Röportaj adına durumunu gösteren bir video da ileten Sankhare, "Telefonumu şarj etmek için arabamdayım. Çünkü kaldığım yerde elektrik ve internet erişimim elimden alındı. Kendimi hiç güvende hissetmiyorum" dedi.

Büyük bir endişe yaşadığını aktaran 32 yaşındaki oyuncu, "Can güvenliğim konusunda gerçekten endişeliyim. Her şeyden şüphe duyuyorum. Antrenmana korku içinde midemde sancılarla gidiyorum. Hiç huzurlu değilim. Dürüst olmak gerekirse ne yapacağımı bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Tehdit iddiası!

Giresunspor Başkanı tarafından tehdit edildiğini de belirten Sankhare, "Pazartesi günü bana, 'Taraftarları uzun süredir tutuyorum. Artık sana bir şey olursa benim sorunum değil' dedi. Sinirlendim ama telefonu yüzüme kapattı" dedi.

Haberin Devamı

'Büyükelçilik ile iletişime geçtik'

Sankhare'nin avukatı Said Harir de konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Amacın Sankhare'nin sözleşmesinde yer alan maaşından kurtulmak olduğunu ifade eden Harir, "Onunla yolları ayırmak ve onu çıldırtmak adına her şeyi yaptıklarını gördük. Bu, şizofrenik bir davranış. Arka planında yatan amaç maaşını ödememek" dedi.

Oyuncunun durumundan duydukları endişeyi de ifade eden Harir, "Ona kalabalıklarda bulunmasını, asla yalnız kalmamasını tavsiye ettim. Büyükelçilik ile de iletişime geçtik" dedi.

Giresunspor'dan iddialara cevap!

Bu açıklamaların ardından Giresunspor Kulübü'nden yazılı açıklama ile iddialara cevap verildi. Açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal mecralarda futbolcumuz Younousse Sankhare ile ilgili yer alan asılsız haber ve iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzü suçlayıcı ve küçük düşürücü bu art niyetli tutum ve davranışları tamamıyla reddediyoruz. Konu ile ilgili tüm hukuki süreçler başlatılmış olup kulübümüz tarafından detaylı bilgilendirme kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır. Bugüne kadar kadromuza kattığımız hiç bir futbolcumuz ile böyle bir problem yaşamadığımız gibi kadromuzda yer alan ve ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz tüm oyuncularımızın gerek şehrimizde gerekse takımımızda bulunmaktan gayet mutlu olduklarının bilinmesini ister, konunun takdirini kamuoyuna bırakırız" denildi.

Haberin Devamı

Younousse Sankhare, bu sezon Giresunspor'da 9 maçta forma giydi. En son Antalyaspor karşısında oynayan Sankhare, 13 maçtır kadroya alınmıyor.

YORUM YAZ