MENÜ

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Kötü oynadık ve farklı mağlup olduk!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Galatasaray'a 4-0 kaybettikleri maçın ardından konuştu. Keleş, "Biraz kötü oynadık ve farklı mağlup olduk. Rakibin gücünü biliyorduk, 10'da 10 yaptılar. İyi bir oyunları var, ona karşılık vermeye çalıştık. Ama gücümüz yetmedi" dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Kötü oynadık ve farklı mağlup olduk!

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray, deplasmanda Giresunspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Kötü oynadıkları bir maçta farklı mağlup olduklarını belirten Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Kazanıp sürpriz yapmak istiyor ve seyircimize hediye etmek istiyorduk. Fakat farklı mağlup olduk, üzgünüz. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum, girdiğimiz pozisyonlar var. Fakat talihsiz bir gol yedik. İki ve üçüncü golde yaptığımız hatalar geriye düşmemize sebep verdi. Galatasaray'ın kadro gücü ve kalitesi daha ön plana çıktı. Biraz kötü oynadık ve farklı mağlup olduk. Rakibin gücünü biliyorduk, 10'da 10 yaptılar. İyi bir oyunları var, ona karşılık vermeye çalıştık. Ama gücümüz yetmedi. Eksiklerimiz de bizi sıkıntıya soktu. Oyuna sokacağımız oyuncularda biraz sıkıntılar yaşadık. Gene bir sakatımız ve cezalımız var. Önümüzde Kasımpaşa maçı oynayacağız, o daha önemli bizim için. Bu maçı unutup o maça hazırlanacağız. Güçlü bir takıma karşı oynadık. Zaman zaman oyunun belli bölümlerinde iyi oynasak da skora yansıtamadık. Kaybettik, üzgünüz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ