MENÜ

Giresunspor pes etmedi

Ateş hattında bulunan Giresunspor'da Ümraniye'nin de kazandığı haftada alınan dünkü Fenerbahçe beraberliği takıma moral oldu. Teknik direktör İrfan Buz'un gelişi takımı ayağa kaldırdı.

Giresunspor pes etmedi

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşan Giresunspor'da teknik direktör İrfan Buz, dün siftah yaptı. Hakan Keleş'in gidişiyle teknik direktörlük koltuğuna geçen İrfan Buz, yaptığı hamlelerle takımının oyunda kalmasını sağladı. İlk yarıda az pozisyon bulan bunlardan da sonuç alamayan Karadeniz ekibi, ikinci yarıya daha istekli çıktı. İrfan Buz, özellikle yenilen golün ardından takımını motive etmek için çok çabaladı.

Haberin Devamı

Giresunspor pes etmedi

DÜZGÜN VE SERT...

Serginho ile Fenerbahçe defansını zorlayan fakat bir türlü ağları sarsamayan Giresunspor'da 67. dakikada santrfor Bajic sahne aldı. Düzgün ve sert vurdu, Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın yapacak hiçbir şeyi yoktu. Ateş hattında bulunan Giresunspor için bu beraberlik önemli rol oynadı. Aynı zamanda Ümraniye'nin kazandığı haftada altın değerinde bir puan oldu.

Giresunspor pes etmedi

'3 PUAN ALABİLİRDİK'

İrfan Buz, zorlu mücadele sonrası konuştu. Buz, "Rakibimiz şampiyonluğa oynuyor, biz düşme potasındayız, çok önemli bir puan ancak 3 puan da olabilirdi, fırsatlarımız vardı. Giresunsporlu taraftarlar bizi inanılmaz destekledi. İyi analiz ettik Fenerbahçe'yi. Sahaya bunu yansıttık ve sonuna kadar oynadık. Futbolcularım inanılmaz mücadele gösterdi. Bizim için önemli 1 puan. 3 tane daha maçımız var. 2 tane de oynanmış sayılacak maçımız var. Doğruları yapıp mücadele ettiğimiz sürece ligde kalabileceğimizi söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Giresunspor pes etmedi

YORUM YAZ