MENÜ

Giresunspor Süper Lig'e koşuyor

Lider Giresun, Keçiören engelini kayıpsız aştı. Balde ve Eren Tozlu'nun golleriyle Ankara ekibini 2-1 deviren ve kritik bir virajı hatasız dönen Yeşil-Beyazlılar için Süper Lig hedefi artık daha net görünmeye başladı. Keçiörengücü ise Play-Off yolunda ağır yara aldı

Giresunspor Süper Lig'e koşuyor

Bir tarafta lider Giresun, diğer tarafta Play-Off'un en güçlü adaylarından Keçiörengücü... Ligin kaderi açısından oldukça önemli olan mücadeleyi Çotanaklar kazandı. Yeşil-Beyazlılar 1-0 geriye düşmesine rağmen oyunun büyük bir bölümünde üstün olduğu karşılaşmadan 2-1'lik zaferle ayrıldı. Karadeniz temsilcisine galibiyeti getiren golleri 19'da İbrahima Balde ve 79'da Eren Tozlu kaydetti. Keçiörengücü'nde Eze'nin 15'teki sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Haberin Devamı

Potanın dışında kaldılar

Geçtiğimiz hafta Eskişehir'i 5-0'la geçen Giresun bu sonuçla yeni bir seri başlatıp, Süper Lig yolunda önemli bir virajı daha kayıpsız geçti. Ankara temsilcisi ise son maçta Altınordu karşısında aldığı 5-3'lük galibiyeti taçlandıramadı ve 30. hafta sonunda Play-Off'un dışında kaldı. Kalan 4 haftada Giresun ilk 2'yi garantileyip, Süper Lig bileti almak isterken, Keçiören de en azından Play-Off hakkı kazanmayı amaçlıyor.

YORUM YAZ