MENÜ

Giresun galibiyete hazır

Bank Asya 1. Lig'de pazar günü sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, karşılaşmayı kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Giresun galibiyete hazır

Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarını tamamlandıklarını ancak sürekli yağan yağmurun gerek tesislerdeki idman sahasını, gerekse de karşılaşmaların oynandığı Atatürk Stadı’nın zeminini ağırlaştırdığını kaydeden Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Zor ortamda en iyi şekilde hazırlığımızı yaptık. Ancak, sahanın ağırlığından dolayı son haftalarda iyi form yakalayan ve goller kaydeden Aydın sakatlandı. Bu oyuncumuz ve tedavisi süren Şenol, inşallah bu önemli maça yetişir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ligde zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor’un deplasmanda rakipleri karşısında zorlandığını anlatan Kaya, şöyle konuştu:
"Rakibimizin üst sıralarda bulunması, oyuncuları üzerinde baskı yapıyor. Zira puan kaybetmeleri bir anda şampiyonluk yarışında geri kalmalarına neden oluyor. Biz ise iç sahada iyi oynuyoruz ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Bunu bu karşılaşmada da tekrarlamak istiyoruz. Bu karşılaşma gerçekten her iki takım açısından çok zor olacak. Çünkü rakibimiz üst sıralardaki yerini korumak, biz ise üç puan alarak alt sıradan uzaklaşmak amacındayız. Çok zorlu geçecek 90 dakikayı taraftarlarımızın da desteği ile mutlu bir şekilde tamamlamak istiyoruz."

Çaykur Rizespor maçını kazanacaklarına inandıklarını söyleyen Kaya, tüm Giresunspor camiasının da buna inanmasını istedi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ