MENÜ

Giray Bulak'tan derbi yorumu: Fenerbahçe kazanır!

Fenerbahçe Galatasaray derbisi için geri sayım başladı. Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'de 23. haftasında yapacakları derbiyle Kadıköy'de 57. kez karşı karşıya gelecek. Bu dev karşılaşma öncesi tecrübeli teknik direktör Giray Bulak, Fanatik'e özel değerlendirmelerde bulundu.

Bir tarafta son 3 maçında sadece 1 puan alabilen ve 20 yıldır rakibine yenilmeyen Fenerbahçe... Diğer tarafta Fatih Terim yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 6 maçı da kazanan Galatasaray. Süper Lig'in 23. haftası dev derbiye sahne olacak.

Haberin Devamı

Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran tecrübeli teknik direktör Giray Bulak, heyecanla beklenen derbi öncesinde editörümüz Onur Durmuş'a değerlendirmelerde bulundu.

"FENERBAHÇE'NİN KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın deplasmanda puan kazanmakta zorlandığını söyleyen Giray Bulak, "İki takım da içeride oynadıkları oyunda başarılı oluyorlar. Galatasaray'ın da deplasmana gideceği düşünülürse ben Fenerbahçe'yi evinde olduğu için daha avantajlı görüyorum. Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe galip gelemezse de beraberlik ihtimalini yüksek görüyorum" dedi.


YORUM YAZ