MENÜ

Giovani tehlikesi!

Meksikalı oyuncu milli takımda döktürdü, ama bu Cim Bom'un işine pek gelmeyecek. Çünkü Trabzon ve Fenerbahçe sınavlarında yer alamama riski söz konusu.

Giovani tehlikesi!

Galatasaray’ın form grafiği her geçen gün yükselen yıldızı Giovani, Meksika Milli Takımı’nda başarılı performansını devam ettirdi. ABD’nin Pasadena kentinde 90 bin seyirci önünde oynanan ve Meksika’nın Yeni Zelanda’yı 2-0 yendiği karşılaşmada Barcelona’da top koşturan kardeşi Jonathan ile birlikte forma giyen Sarı-Kırmızılı oyuncu, futboluyla büyük beğeni topladı. Jonathan’ın bir şutu direkten dönerken, Giovanni de sağ kanattaki etkili oyunuyla takımın en verimli oyuncularının başında geldi. Meksika basını, Dos Santos’un Galatasaray’da forma şansı bulmasıyla maç eksiği dezavantajını ortadan kaldırdığını ve bunun da milli takıma büyük katkı sağlayacağını yazdı.

Özel maçlar ABD’de

Ancak Cim Bom’a gelirken milli takımın hazırlık maçlarına gitmeyeceği yönünde söz veren genç futbolcu 17 Mart’taki Kuzey Kore ve 24 Mart’taki İzlanda karşılaşmaları için ABD’ye giderse, Galatasaray’ın Trabzon ve Fenerbahçe sınavlarında büyük olasılıkla yer alamayacak.

Haberin Devamı

YENİ ZELANDA 0-2 MEKSİKA

YORUM YAZ