MENÜ

Gil için son viraj

Brezilyalı stoper için Shandong Luneng’le yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydeden Kartal’a, bir destek de futbolcudan geldi. Gil, menaceri aracılığıyla Çin ekibinin yönetimine ayrılmak istediğini iletti

Gil için son viraj

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda stoper hattını yeni bir isimle doldurmak için çalışmalarını hızlandıran Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı futbolcu Carlos Gil konusunda atağa kalktı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Corinthians’tan 8.5 milyon Euro bedelle Çin Ligi ekibi Shandong Luneng’e transfer olan 29 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan yönetimin, kulübüyle yaptığı pazarlıklarda son viraja girdiği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle yeni sezonda Beşiktaş formasını giymeyi kabul eden başarılı ismin, menaceri aracılığıyla kulüp yönetimine takımdan ayrılmak istediğini ilettiği ve alacakları karşılığında bonservis konusunda Kartal’a kolaylık sağlanmasını istediği bildirildi.

Hava toplarında etkili

Geçen sezon Çin Ligi ekibiyle 26 karşılaşmada görev yapan Carlos Gil, Brezilya Milli Takımı’nda da 10 kez forma giymişti. 1,92’lik boyu sayesinde hava toplarındaki hakimiyetiyle bilinen tecrübeli futbolcu, bire bir pozisyonlarda da oldukça etkili bir isim olarak ön plana çıkıyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ