MENÜ

İspanya'da Enes Ünal'a büyük onur

Bu sezon Getafe'de önemli performans sergileyen Enes Ünal kariyer zirvesini yaşadı. Attığı goller ve performansıyla takımına büyük katkı sağlayan milli oyuncu önemli bir başarı elde etti. La Liga'nın formda santrforlarından olan Enes Ünal miili takımda da forma şansı buldu.

İspanya'da Enes Ünal'a büyük onur

Bursapor altyapısında kariyerine başlayan ve sonra A takıma yükselen Enes Ünal 2015'te Manchester City'e transfer olmuştu. Daha sonra sırasıyla Genk, NAC Breda, Twente, Villarreal, Levante ve Real Valladolid formaları giyen yerli oyuncu en son 2020'den bu yana Getafa forması giyiyordu.

Haberin Devamı

GOL OLUP YAĞDI

Kariyer sezonlarından birini geçiren Enes Ünal Getafe'nin gol yollarında en değerli isimlerinden biri oldu. 38 maçta 15 gol atıp 5 asist yapan Enes Ünal 20 gole katkı sağlarken milli takımda da 2 maçta 1 asist yaptı.

SAKATLIK ŞOKU

La Liga'nın 36. haftasında Getafe deplasmanda Real Betis ile karşılaşan Getafe sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Enes Ünal, 7. dakikada talihsiz bir sakatlık geçirdi. Zemine ters basan Enes Ünal acılar içinde yerde kaldı. Sağlık ekibinin müdahalelerine rağmen oyuna devam edemedi. Ünal, sahayı gözyaşlarıyla terk etmek zorunda kaldı.

İspanyada Enes Ünala büyük onur

Gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Enes Ünal'ın sakatlık durumu belli oldu. Çapraz bağları kopan yıldız oyuncunun 2023 yılını kapattığı öğrenildi.

Haberin Devamı

YILIN 11'İNE GİRDİ

İspanyol basınından Marca'nın hazırladığı yılın altın, gümüş ve bronz 11'lerinden bronz kadroda kendine yer bulan Enes Ünal gösterdiği iyi performansın geri dönüşünü de almış oldu. Kadroda önemli isimler yer alırken Enes Ünal ile beraber Fenerbahçe'nin eski santrforu Vedat Muriqi kendine kadroda yer buldu. 11'ler şu şekilde:

ALTIN:

Ter Stegen - Arnau, Militao, Araujo, Balde - Isi, Zubimendi, G.Veiga - Griezmann, Lewandowski, Vinicius Jr.

GÜMÜŞ:

Courtois - Molina, Kounde, D.Garcia, F.Garcia - Kubo, O.Romeu, De Jong - Chukuezwe, Benzema, Kang in Lee

BRONZ:

Remiro - Foyth, Christensen, Le Normand, Camavinga - Nico Williams, Mikel Merino, Abde - Joselu, Muriqi, ENES ÜNAL.

İspanyada Enes Ünala büyük onur

YORUM YAZ