MENÜ

Germani Brescia Leonessa - Darüşşafaka Tekfen maç sonucu: 35-61

7DAYS EuroCup'taki temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen, deplasmanda karşılaştığı Germani Brescia Leonessa'yı tarihi bir skorla 61-35 mağlup etti.

Germani Brescia Leonessa - Darüşşafaka Tekfen maç sonucu: 35-61

Darüşşafaka Tekfen, 7DAYS EuroCup C Grubu 4. hafta maçında İtalyan ekibi Germani Brescia Leonessa’yı deplasmanda 26 sayı farkla 61-35 mağlup etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya etkili başlayan Darüşşafaka Tekfen, 6 oyuncusunun sayı ürettiği ilk çeyreği 14-5 önde tamamladı. İkinci periyotta Bonzie Colson ile etkili olan yeşil-siyahlı takım, soyunma odasına 28-20 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte 3 sayı çizgisinin gerisinden kritik basketler bularak farkı açan Darüşşafaka Tekfen, final periyoduna 44-26 önde girdi.

Son çeyrekte oyun kontrolünü kaybeden Germani Brescia Leonessa karşısında Kartal Özmızrak, Jarrod Jones, Sinan Güler ve Bonzie Colson ile üst üste 3 sayılık basketler kaydeden Darüşşafaka Tekfen, karşılaşmadan 61-35 galip ayrıldı.

Darüşşafaka, 4. maçında 3. galibiyetini alırken Brescia, bu sezon oynadığı 4 resmi iç saha maçında ortalama 86 sayı atarken 35 sayıda kaldığı bir maçı tamamladı.

Haberin Devamı

Darüşşafaka Tekfen’in ABD’li oyuncusu Bonzie Colson, kaydettiği 21 sayıyla mücadelenin en skorer oyuncusu oldu.

YORUM YAZ