MENÜ

Geri sayım başlıyor!

Kalan 4 maçını kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek olan Fenerbahçe, Büyükşehir Belediye'yi ağırlıyor. Bugün gözler sahada, kulaklar Trabzon'da olacak.

Geri sayım başlıyor!

Süper Lig’de ilk yarıyı lider Trabzonspor’un tam 9 puan geride kapatmasına karşın, ikinci devrede müthiş bir çıkış yakalayan ve 13 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik alarak zirveye kurulan Fenerbahçe’de geri sayım başlıyor. Bursaspor beraberliğiyle bir kez daha Trabzonspor’un 2 puan gerisine düşmesine karşın, rakibinin geçen hafta Eskişehir’e takılması sonrası Bucaspor’u 3-1 geriden gelip, 5-3 mağlup ederek, yeniden zirveye kurulan Kanarya, kalan 4 karşılaşmasını kazandığı takdirde özlemine son verecek ve şampiyonlukla kucaklaşacak.

İşte bu son 4 karşılaşmanın ilki, ligin güçlü ekiplerinden ve Türkiye Kupası finalisti İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Bugüne dek 7 kez karşı karşıya geldiği rakibini 3 kez yenip, 3 kez de mağlup olan Sarı-Lacivertli ekip, rakibine karşı belki de en önemli maçına bugün çıkacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak maçta, taraftarların gözü sahada, kulakları ise evinde Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’da olacak.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de tek eksik, sakat İssiar Dia. Bucaspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen ve hafif sakatlığı bulunduğu için idmanlara katılamayan Niang’ın ise 18 kişilik kadroya dahil edilmesi bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kalan Selçuk Şahin’in de tamamen iyileştiği ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın görev vermesi durumunda, takımındaki yerini alabileceği belirtildi. Genç hocanın, dün oyuncularıyla yaptığı görüşmede bir kez daha Bucaspor maçında 3-1 geriye düşmelerini hatırlatıp, rakibi ciddiye almaları, mücadeleye her bakımdan konsantre olmaları ve kendilerine her zaman muazzam bir destek veren taraftarlarına, elde edecekleri galibiyetle teşekkür etmeleri gerektiğini söylediği belirlendi. Kocaman’ın, Bucaspor maçı kadrosunu, Caner’in yerine Miroslav Stoch’a görev vererek sahaya sürmeyi düşündüğü öğrenildi.

Yusuf Dursun

FENERBAHÇE

Volkan
Gökhan
Lugano
Yobo
Santos
Mehmet T.
Emre
Baroni (Selçuk)
Stoch
Alex
Semih

İSTANBUL B.B.

Hasagic
Kus
Serhat
Mahmut
Ekrem
Cihan
Zeki
Holmen
İbrahim
Holosko
Tum

Stat: Şükrü Saracoğlu
Saat: 19.00
Hakem: Fırat Aydınus
Yayın: Lig Tv

Haberin Devamı
YORUM YAZ