MENÜ

Georgios Tzavellas: "Merih Demiral, Juventus'ta 10 yıl oynayabilir"

Aytemiz Alanyaspor'un Yunan stoperi Georgios Tzavellas, İtalyan basınına verdiği demeçte milli futbolcu Merih Demiral'ın Juventus'a transferini değerlendirdi. 31 yaşındaki futbolcu, eski takım arkadaşından övgüyle söz etti.

Georgios Tzavellas: "Merih Demiral, Juventus'ta 10 yıl oynayabilir"

Milli futbolcu Merih Demiral'ın Serie A devi Juventus'a transferinin yankıları sürüyor. 21 yaşındaki stoperin Torino kulübüne gitmesiyle ilgili bir yorum da Aytemiz Alanyaspor'dan eski takım arkadaşı Georgios Tzavellas'tan geldi. Tzavellas, La Gazzetta dello Sport'a verdiği demeçte Merih'ten övgüyle bahsederken şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Onu bir yıl önce ilk kez gördüğümde kısa süre içerisine bizden ayrılacağını anlamıştım. Merih, çok olgun biri ve hiç kimseden korkmuyor. Yalnızca kazanmayı ve her top için savaşmayı düşünüyor. Kendisinin Juventus'ta kalıcı olacağına inanıyorum. Onun kiralanması ya da Milan'a gitmesinden yana değilim. Bence Merih, kesinlikle takımda tutulmalı. Onu Kostas Manolas'la aynı seviyede görüyorum. Önümüzdeki 10 yıl boyunca Juventus'un stoperi olabilecek bir oyuncu."

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ