MENÜ

Genoa - Torino maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İtalya Serie A'da 30. hafta maçında Genoa ile Torino karşı karşıya gelecek. Genoa 16 maçla en fazla berabere kalan ve 22 golle ligin en az gol atan 2 takımından biri olurken Torino 7 golle ligin deplasmanda en az gol atan takımı konumunda.

Genoa - Torino maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İtalya Serie A'da sezonun 30. hafta mücadelesinde, 19 puan -25 averaj ile 19. sırada yer alan Genoa, 35 puan 5 averaj ile 11. sırada yer alan Torino ile karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Ligde aldığı beraberliklerle dikkat çeken Genoa, son 7 lig maçından da eşitlikle ayrıldı. Bu maçların 5’inde 0-0’lık skor çıktı. Yeni teknik direktör Alexander Blessin yönetiminde savunmada çağ atlayan Genoa, skor üretmekte ise ciddi sıkıntılar yaşıyor. 19 puanla düşme hattında bulunan ev sahibi ekip ligde kalmak istiyorsa oyun tarzının artık değişmesi gerekiyor.

Son lig maçında ligin güçlü takımlarından Inter’e karşı baskın bir oyun sergileyen Torino, son dakikalarda yediği gol ile sahadan 1 puanla ayrıldı. Galibiyet hasretini 7 maça çıkaran konuk ekip puan durumunda 11. sıraya kadar geriledi. Ligin ilk yarısında gösterdiği performansla dikkat çeken misafir takım bu başarısını ikinci yarı gösteremedi ve sadece 2 galibiyet alabildi.

Haberin Devamı

İki takım da uzun süren galibiyet hasretini bitirmek istiyor. Mücadelenin fizik gücü yüksek dengeli ve karşılıklı gollü geçmesi muhtemel.

YORUM YAZ