MENÜ

Gençlik ve Spor Bakanından Önemli Mesaj!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu kişisel Twitter hesabından bir video paylaşarak önemli bir mesaj verdi. Halkı evinde kalmaya ve bu süreçte de spor yapmaya davet eden Bakan'ın mesajı kısa sürede geniş etkileşim aldı. Evde kalanların spor yapmaya ve hareketsiz kalmaması gerektiğine vurgu veren video ise büyük beğeni topladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu twitter hesabından videolu paylaşımda bulundu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun verdiği mesaj ise şu şekilde: "Bu film, bizim ve sporcularımızın bütün Türkiye'ye mesajıdır. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bu süreçte herkese iyi gelmesi ümidiyle #EvdeKalHareketsizKalma projesini başlattık. Sesimizi duyan herkesi bu iyiliğin bir parçası olmaya davet ediyoruz. "

"Sevdiklerimize sarılmayı, birbirimizle vakit geçirmeyi, sizin kadar biz de özledik. Ama inanın bu günler gelip geçecek. O zamana kadar evdeyiz." Sözleri ise videonun sonunda anons mesaj olarak vatandaşlara iletildi.

YORUM YAZ