MENÜ

Gençler'de imza şov

Gençlerbirliği daha önceden anlaşma sağladığı iki oyuncuya dün imza attırdı. Galatasaraylı Serkan Kurtuluş ile Blackburn Rovers'tan Radosav Petroviç'i renklerine bağlayan Başkent ekibi, gücüne güç kattı.

Gençler'de imza şov

Yeni sezona iddialı bir kadroyla başlayan Başkent ekibi daha önce anlaştığı Galatasaraylı sağ bek Serkan Kurtuluş ile Blackburn Rovers takımında orta sahada görev yapan Radosav Petroviç’i dün törenle renklerine bağladı.

Başkent ekibi bu iki futbolcunun ardından transfere son noktayı koydu. Her iki futbolcuyla da 3’er yıllık sözleşme imzalayan Kırmızı-Siyahlılar Galatasaray’dan bedelsiz transfer ettiği Serkan’a 600 bin TL ödeyecek. Sırbistan milli takımının da formasını giyen 24 yaşındaki Petroviç’in ise toplam maliyetinin 1 milyon 325 Bin Euro olduğu açıklandı.

Başkan Cavcav’dan özeleştiri İmza töreninde konuşan duayen Başkan İlhan Cavcav, “Yıllardır bu işin içindeyim ilk kez bir hata yaptım. Geçen yıl Tum’dan çok yararlandık. Herve Tum gerçekten profesyonel bir futbolcuydu ancak yaşının 37 olması nedeniyle kadromuzda tutmadık. Onu göndermemizin hata olduğunu ben de kabul ediyorum” dedi.

İlhan Güler

Haberin Devamı
YORUM YAZ