MENÜ

Gençlerbirliği'nin başına geçen Mert Nobre'den ilk açıklama!

Geçtiğimiz sezon başında futbolu Gençlerbirliği'nde bırakan efsane golcü Mert Nobre, resmen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü oldu. Kulübün sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Mert Nobre, "Bu fırsat için çok teşekkür ederim. Gençlerbirliği Türkiye'nin çok büyük camialarından bir tanesi. İnanıyorum ki burada büyük başarılar yaşayacağız. Ben inanılmaz mutluyum, inşallah hem benim için hem de kulüp için çok iyi olur." ifadelerini kaydetti.

Süper Lig kariyeri boyunca 290 maçta forma giyen ve 109 gol atan aynı zamanda da A Milli Takım formasını da terleten eski golcü Mert Nobre, ilk teknik adamlık deneyimini futbolu bıraktığı kulüp olan Gençlerbiliği'nde yaşayacak. Sezonu Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 12. sırada tamamlayarak ligde kalmayı başaran Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde Mert Nobre'yle anlaşarak tüm spor otoritelerini şaşırtan bir karara imza attı.

Haberin Devamı

Ankara temsilcisinin çiçeği burnunda antrenörü Nobre ilk kez kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Yeniden Gençlerbirliği'nde olduğu için mutlu olduğunu belirten Nobre, "Bu fırsat için çok teşekkür ederim. Gençlerbirliği Türkiye'nin çok büyük camialarından bir tanesi. İnanıyorum ki burada büyük başarılar yaşayacağız. Ben inanılmaz mutluyum, inşallah hem benim için hem de kulüp için çok iyi olur. Taraftarların desteği çok önemli. Geçtiğimiz sezonlar pek iyi değildi ama bunun üstesinden beraber geleceğiz. İnşallah bu sene UEFA yıllarına katılan Gençlerbirliği gibi olacağız. En önemli şey iletişim ve devamlılık." sözlerini ifade etti.

YORUM YAZ