MENÜ

Serkan Aydın: 'Yeni Arda Güler'ler çıkaracağız

Gençlerbirliği'nde Futbol Şube Sorumlusu olarak göreve başlayan Serkan Aydın, iki sezon içinde de takımı Süper Lig'e çıkarmak istediklerine vurgu yaptı. Altyapıya büyük önem vereceklerinin altını çizen Aydın, 'Yeni Arda Güler'ler çıkaracağız' şeklinde konuştu.

Serkan Aydın: 'Yeni Arda Güler'ler çıkaracağız

Daha önce Sivasspor'da başarılı bir dönem geçiren Serkan Aydın, Gençlerbirliği'nde Futbol Şube Sorumlusu olarak göreve başladı. İki yıl içinde kulüp olarak hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Aydın, 'Yeni Arda Güler'ler çıkarmak için de çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

14 yaşında Fenerbahçe'ye gitti

Arda Güler, 25 Şubat 2005'te Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda, yeteneği ile ön plana çıktı. 2018'e kadar Başkent ekibinde forma giyen genç solak, Şubat 2019'da Fenerbahçe'ye katıldı.

Serkan Aydın: Yeni Arda Gülerler çıkaracağız

Fenerbahçe, Arda Güler'i Gençlerbirliği'nden 14 yaşında iken altyapısına dahil etmişti. Genç oyuncunun 19 Mayıs Stadyumu'nda top toplayıcılık yaptığı andan bir kare.

Hayalini kurduğu kulübe gelmenin mutluluğu...

14 yaşında Fenerbahçe'ye katılan Arda, hayalini kurduğu kulübe geldiğini belirtmiş ve "Bir yanda yıllardır beraber futbol oynadığım takım arkadaşlarımdan ve hocalarımdan ayrılmanın üzüntüsü, diğer tarafta taraftarı olduğum ve hayalini kurduğum kulübe gelmenin mutluluğu..." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Serkan Aydın: Yeni Arda Gülerler çıkaracağız

"TFF 1. Lig'de kalacağız"

Devre arası transfer döneminde takımın baştan aşağı değiştiğini belirten Serkan Aydın, 'İlk yarı sadece 7 puan alınmıştı. Sıfırdan bir takım kuruldu. Hocamız sayesinde son 5 maçta bir çıkış yakaladık. Bu anlamda hocamıza güveniyoruz. Ligde kalmama gibi bir durumumuz olmadığını düşünüyorum. Hocamızla gelecek sezonu da şimdiden planlıyoruz."

Serkan Aydın: Yeni Arda Gülerler çıkaracağız

 

"Yetenekli oyucularımız var"

Altyapı konusuna büyük önem vereceklerini ifade eden Aydın "Gençlerbirliği alt yapı kültürü hep olan bir kulüp. Sadece o ruhu canlandırmamız gerekiyor. Buraya geldikten sonra da gördük ki U15 ve U16 takımında çok yetenekli oyuncularımız var. Ülkemizde futbol kulüplerinin mevcut gelirleriyle ayakta kalması çok zor. Bu nedenle altyapıdan oyuncular yetiştirmek zorundayız. Gençlerbirliği altyapısından yeni Arda Güler'ler çıkaracağız" şeklinde konuştu.

Serkan Aydın: Yeni Arda Gülerler çıkaracağız

"Hedefimiz iki yılda Süper Lig"

İki sezon içinde de takımı Süper Lig'e çıkarmak istediklerine vurgu yapan Aydın, "Öncelikle bu sezonu kazasız atlatmak istiyoruz. Gelecek yıl da en az Play-Off hedefimiz olacak şekilde bugünden itibaren çalışmalara başladık. İki sezon içinde de Gençlerbirliği'ni hak ettiği Süper Lig'e taşımak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

YORUM YAZ