MENÜ

Serkan Aydın: Gençlerbirliği ligden düşmeyecek!

Gençlerbirliği Futbol Şubesi Sorumlusu Serkan Aydın, gündeme dair açıklamalarda bulundu, "Ligden düşme gibi bir durumumuz olmayacak. Bu bir umut değil, gerçek olarak değerlendiriyorum. Kimse umutsuzluğa kapılmasın." dedi.

Serkan Aydın: Gençlerbirliği ligden düşmeyecek!

Spor Toto 1. Lig'de topladığı 17 puanla 17. sırada bulunan Gençlerbirliği'nde Futbol Şubesi Sorumlusu Serkan Aydın, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sivasspor'da çok iyi bir ekiple üst üste 3 sene Avrupa kupalarına katıldıklarını hatırlatan Aydın, Gençlerbirliği'ne başarılı olmak için geldiklerini belirtti.

Haberin Devamı

'Kimse umutsuzluğa kapılmasın'

Başkent ekibinin ligden düşmeyeceğini vurgulayan Serkan Aydın, "Ligden düşme gibi bir durumumuz olmayacak. Bu bir umut değil, gerçek olarak değerlendiriyorum. Kimse umutsuzluğa kapılmasın." dedi ve ekledi:

'Zor durumda buraya gelip destek vermek istedim'

"Kulübün içine gireli 10-15 gün oldu. Niyazi Bey davet etti. Ankaralı olarak şehrimin takımına sahip çıkmak istedim. İyi günlerde gelip yöneticilik yapmak kolay. Zor durumda buraya gelip destek vermek istedim."

Serkan Aydın: Gençlerbirliği ligden düşmeyecek

'Türk futbolu yılda 4-5 hoca değiştirmekten çekti'

"Samsunspor maçındaki mağlubiyet, galibiyet olarak değerlendirilebilir. İyi oynadık. Bu bir ekip işi. Bazı tepkiler vardı. Hocayı yeni tanıyorum. Hocanın üzerindeki bazı yükleri alınca görevini layığıyla yaptığını görüyorum. İyi kadromuz var, çok can yakacağımızı düşünüyorum. Türk futbolunda çok acımasız eleştiriler yapılıyor. İstikrar olmadan başarı gelmez. Ekip ruhuyla devam edilmeli. Türk futbolu, ne çektiyse yılda 4-5 hoca değiştirmekten çekti. Ekonomiler böyle çöktü."

Haberin Devamı

'Matematiksel olarak şansımız devam ediyor'

"Korkmayın, takımınıza inanın. Önce inanç, sonra planlama ve arkasında uygulamayla başarı gelecek. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Bize 6 puan, Altay’a 3 puan gelecek. Altay’ın ayrıca puanının silime durumu var. Üstümüzdeki hangi takım bizden iyi oynuyor?"

Serkan Aydın: Gençlerbirliği ligden düşmeyecek

"Başkan Niyazi Akdaş yılbaşı ikramiyesinden fazla yardım yapmış"

"Kulübün mali bütçesini düzeltmek çok kolay değil. Bu ligde 10-15 milyon TL gelir mevcut. Bu gelirle kulübü yönetmek mümkün değil. Niyazi Akdaş’a teşekkür ediyorum. Çok ciddi katkıları var. Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinden fazla yardım yapmış. Olmasa yemek çıkmazmış.

'Futbolcularla iletişime geçmeye başladım'

"Futbol artık kendi gelirleriyle dönmeyen bir noktaya geldi. Dünyada kulüpler sahiplendiriliyor, şirketleşebiliyor. Gelir düzeyleri çok düştü. Gelecek senenin takımı için futbolcularla iletişime geçmeye başladım. İyileştirebileceğimiz mevkilerle ilgili isimleri takibe başladık."

'Başkanlık gibi bir düşüncem asla olmadı'

Haberin Devamı

"Niyazi Başkan, takımda yaptığım hiçbir işe karışmıyor. Ben bu sorumluluğu aldım. Başkanlık gibi bir düşüncem asla olmadı. Başkan olunca bazı şeyleri dizayn edemiyorsunuz. Ben takımla iç içe olmalıyım. Ben bu işte başarılıyım."

'YENİ ARDA GÜLER'LER ÇIKACAK

YORUM YAZ