MENÜ

"İyi ki Beşiktaş'a gitmemişim"

Gençlerbirliği, gurbetçi futbolcu Cem Atan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezonlarda kendisini isteyen Beşiktaş'a gitmediği için mutlu olduğunu söyledi.

"İyi ki Beşiktaş'a gitmemişim"

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, koydukları transfer hedefine yüzde 100 ulaştıklarını belirterek, "Sezonun son transferini gerçekleştirdik. Belki de bu sezon listemizdeki son oyuncuyla sözleşme imzalıyoruz. Kendisiyle 2-3 yıldır ilgileniyoruz. Başka kulüpler de istiyordu. Biz daha ısrarcı olduk. O da bizi tercih etti. Avusturya Milli Takımı'nın formasını giydi. Hukuki boyutta sorun çıkmazsa milli takımımıza kazandırmak istiyoruz. Koyduğumuz transfer hedefine yüzde 100 ulaştık. Takımımızı hedefe götürecek isimleri transfer ettik. Cem de bu isimlerden birisi. Gençlerbirliği'nde göstereceği başarıyla herkesin ilgi odağı olacağına inandığımız bir futbolcu" dedi.

Haberin Devamı

Avusturya'nın Mattersburg takımından transfer olan orta saha oyuncusu Cem Atan ise, "Gençlerbirliği gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Takım olarak çok başarılı olacağımıza inanıyorum. 2 sezon önce Beşiktaş da benimle ilgilendi. Kulübüm o zaman vermedi. İyi ki vermemiş. Gençlerbirliği'nde olmaktan çok mutluyum. Gençlerbirliği uzun süredir benimle ilgileniyordu. Ben de buraya gelmek istiyordum. Kulübüm vermek istemedi. Ben, Gençlerbirliği'ne gitmek istediğimi söyledim ve sonunda bu sıkıntıyı çözdü. Genellikle orta sahanın sağında oynuyorum ama gerektiğinde sol kanat ve forvette de görev yapabilirim" diye konuştu.

Avusturya Milli Takımı'nda forma giyen Atan, bu konu hakkında kendisine sorulan bir soruya,"Türkiye'den bana bir teklif gelmedi, gelseydi Türkiye'yi seçerdim. Avusturya formasını Fransa ve Paraguay'a karşı hazırlık maçlarında giydim. Hazırlık maçı olduğu için gelecekte Türkiye Milli Takımı'nda oynayabilir miyim bilmiyorum? Ama Türkiye adına oynamak isterim" cevabını verdi.

YORUM YAZ