MENÜ

Gençlerbirliği'nde yeni teknik direktör belli oldu

Mustafa Dalcı ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'nde yeni teknik direktör belli oldu. Başkent ekibinde futbol şube sorumlusu Serkan Aydın yeni hocayı canlı yayında duyurdu. Detaylar...

Gençlerbirliği'nde yeni teknik direktör belli oldu

Spor Toto 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, teknik direktör Mustafa Dalcı ile yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Dalcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için birçok isimle görüşen Başkent ekibinde yeni hoca belli oldu. 

Haberin Devamı

Gençlerbirliğinde yeni teknik direktör belli oldu

''Sinan Kaloğlu ile prensipte anlaştık''

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın, "Kulüp olarak 6-7 teknik direktörle görüştük. Şansımız da hafta sonu maç oynamayacağız, hocamızın takımı tanıması için zaman da var. Teknik direktörlük görevi için Sinan Kaloğlu ile prensipte anlaştık. Sinan Hoca ile 3 yıllık bir planlama yaptık ve bir proje ürettik. Kısa, orta ve uzun vadede hedeflerimiz var. İlk hedefimiz ligde kalmak" dedi.

Gençlerbirliği'nin ligdeki durumu

Başkentin Cumhuriyet ile yaşıt spor kulübü Gençlerbirliği, ligde 28 maç sonunda 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 17 mağlubiyetle 21 puan topladı ve 17. sırada yer aldı.

SİNAN KALOĞLU AÇIKLANDI!

Gençlerbirliği resmi sitesi de Sinan Kaloğlu ile anlaştıklarını resmi olarak duyurdu. Yapılan açıklamada "Kulübümüz, A takım teknik direktörlüğü için Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya varmıştır. Teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu ve ekibine hoş geldin diyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ