Gençlerbirliği Başkanı Mehmet Kaya kolları sıvadı
Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Mehmet Kaya göreve gelir gelmez futbolcular, teknik heyet ve kulüp personelinin güvenini kazandı.

Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Mehmet Kaya görevine hızlı başladı ve kısa sürede camiada yaşanan umutsuzluğu bir kenara bıraktı.
Haberin Devamı ›
Göreve geldiği ilk haftadan itibaren kulübün ve futbolcuların sorunlarını çok hızlı çözüme kavuşturan Başkan Kaya, başkent ekibinin özlediği rüzgarı yeniden yakalamasında önemli rol oynadı.
Beşiktaş deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrılan Gençlerbirliği’nde büyük sevinç yaşanırken Başkan Mehmet Kaya kesenin ağzını açtı.
MEHMET KAYA'DAN BEŞİKTAŞ GALİBİYETİNE DEV PRİM
Başkent temsilcisinde yönetimin büyük desteğiyle başkanlık görevini devralan Mehmet Kaya, maçtan önce futbolcuların tüm biriken alacaklarını ödedi. Bu takımı motive ederken maçın ardından soyunma odasına inerek takımı ve teknik heyeti kutlayan Başkan Kaya prim müjdesini de verdi. Takıma duyurulan rakam basına açıklanmazken, Kırmızı-siyahlılar müjdeyi alkışlayarak karşıladı.
Haberin Devamı ›
Başkan Mehmet Kaya ligde ikinci galibiyetlerini aldıklarını belirtirken, hafta sonunda Konyaspor'a karşı da takımına güvendiğini ve taraftarları önünde bir galibiyet daha alacaklarına inandığını söyledi.