MENÜ

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat: Babama karşı oynasam...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Galatasaray'ı 1-0 yenerek rakibini liderlikten indiren Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat, maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat: Babama karşı oynasam...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında evinde Galatasaray'ı 90+2'de Alper Uludağ'ın attığı golle deviren Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat, maçın ardından flaş açıklamalar yaptı.

Yayıncı kuruluşa konuşan Özat, meslektaşı Fatih Terim'e övgüler yağdırırken "Fatih hocaya teşekkür ediyorum. Böyle bir durumda gelip tebrik ederek büyük bir olgunluk gösterdi. Maalesef aynı davranışı pek çoklarından göremiyoruz." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliğinin teknik patronu, son haftalarda kamuoyunda çıkan bazı dedikodulara da tepki göstererek "Babama karşı oynasam yine galip gelmek isterim." şeklinde konuştu.

Lider kim oldu? Süper Lig puan durumu 28. hafta

İşte Özat'ın tüm açıklamaları:

"Yenilsek kim bilir neler söylenecekti. Ahmet Oğuz ve Uğur Çifçi benim oyuncularım, kaptanlarım ama geçen hafta onlar oynarken bu takım 4 yedi. Onların oynayıp oynamadığına bakmamak lazım, her maçın hikayesi var. Onlar benim oyuncularım değil, onlar benim kaptanlarım. Onların kalitesinde olmayan bir sürü insan milli takıma gidiyor. Üzüldüklerini göstermeleri lazım. birinci ligden milli takıma giden oluyor da Ahmet gitmiyorsa bunu dert edinmesi lazım"

"Bin tane senaryo yazılıyor. Dün Tamer hocaya yapılan haksızlık gibi... Göztepe, Tamer hoca kazanmak istemez mi? Algı operasyonu yapılıyor. Mesleğimize saygı duyulması lazım"

"Konuştuklarımız Fatih hoca ile aramızda kalacak. Zaten sürekli diyalog halindeyiz, konuşuyor, görüşüyoruz. Tebrik etti. Kendisine başarılar diledim. Bende emeği büyüktür. Milli takımdan hocam. Ben de kendisine teşekkür ettim. Camiamdan çok bir destek gördüğümüz yok. Don kişot gibi yeldeğirmenleriyle savaşıyoruz. Başkan ve birkaç yöneticiden başka camiadan destek yok"

Gençlerbirliği-Galatasaray maçından kareler




Haberin Devamı
YORUM YAZ