MENÜ

Maç sonucu: Gençlerbirliği 2-1 Kayserispor

Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin Giovanni Sio ve Stancu atarken, Kayseri'nin tek golü 15 yaşındaki Emre Demir'den geldi. Emre Demir, attığı golle Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu olarak tarihe geçti.

Maç sonucu: Gençlerbirliği 2-1 Kayserispor

Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Maça ev sahibi ekip hızlı başladı. Dakikalar 14'ü gösterdiğinde Giovanni Sio, uzaktan harika bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ

İkinci yarıya Kayserispor'dan genç futbolc Emre Demir damgasını vurdu. 68. dakikada Bernard Mensah'ın yerine oyuna giren 15 yaşındaki Emre Demir, oyuna girdikten 3 dakika sonra Gençlerbirliği filelerini havalandırdı ve takımına eşitliği getirdi: 1-1. Genç Emre, attığı bu golle Süper Lig'in gol atan en genç futbolcusu olarak da tarihe geçti.

Bu golün sonrasında ev sahibi ataklarını sıklaştırdı. 81. dakikada sağ kanattan ceza sahasına gelen ortayı Sio, penaltı noktası üzerinde bulunan Stancu'ya indirdi. Stancu, topu kontrol ettikten sonra şutunu attı ve takımına üstünlüğü getirdi: 2-1.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Gençlerbirliği, bu sezon sahasındaki ilk galibiyeti elde etti.

İŞTE SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU

YORUM YAZ