MENÜ

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım yorumu: Bu takımın sol beki değil!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftası kapsamında Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Sarı - Lacivertli ekip, deplasmandan 3 puanla ayrılarak Şampiyonlar Ligi şansını sürdürmek istiyor. Editörümüz Hakan Ateşler, karşılaşma öncesi Fenerbahçe cephesini değerlendirdi.

Fenerbahçe 31. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi şansını zora sokmak istemeyen Sarı - Lacivertli ekip, bu akşam Ankara ekibi karşısında tüm kozlarını paylaşacak. Editörümüz Hakan Ateşler, karşılaşma öncesi çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin savunma kurgusuna dikkat çeken Ateşler, ''Yaklaşık 3 senedir düzeltilemeyen bir savunma kurgusu var.Kim gelirse gelsin, Kjaer’den sonra orası hiçbir şekilde düzelmedi. Göztepe maçında Dirar çıktı Ozan Tufan o bölgede olmadı. Murat Sağlam girdi. Çok genç ama hala hem fiziksel hem de oyun anlamında çok zayıf. Hasan Ali bence Fenerbahçe’nin sol beki değil. Çok efendi ve çalışkan bir isim olmasına rağmen yapması gereken katkıyı bir sol bekin yapması gerektiği kadar yapamıyor. Serdar ve Falette ikilisi bence tam anlamıyla anlaşamıyorlar. Bu akşam oynanacak karşılaşma Fenerbahçe’nin iyi oyunu ve attığı gollerden çok Altay’ın yapacağı kurtarışlara bağlı olacak. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ