MENÜ

Gençlerbirliği - Bursaspor maç sonucu: 1-0

Ligin son haftasında yenişemeyen Gençlerbirliği ile Bursa bu kez kupada kapıştı. Skuletic’in muhteşem golüyle kazanan Başkent ekibi, rövanş için avantaj yakaladı.

Gençlerbirliği - Bursaspor maç sonucu: 1-0

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu ilk mücadelesinde Gençlerbirliği, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti. Skuletic’in muhteşem golüyle kazanan Başkent ekibi, rövanş için avantaj yakaladı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Başkent temsilcisi Gençlerbirliği evinde Bursaspor’u ağırladı. Nefes kesen maçı Kırmızı-Siyahlılar, Skuletic’in enfes golüyle kazandı. Rövanş öncesi büyük avantaj yakalayan Gençler, Bursa deplasmanında çeyrek final bileti için bi adım önde olacak.

Le Guen istedi ama

Karşılaşmanın ikinci yarısı da kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Bursaspor’un en azından beraberlikle dönmek istediği maçta teknik direktör Paul Le Guen; Yusuf, Delarge ve Sinan gibi tüm hücum alternatif hamlelerini sahaya sürdü, ancak bir sonuç alamadı.

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Barış Şimşek, Alpaslan Dedeş, Mehmet Metin
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, N'Diaye, Palitsevich, Uğur Çiftçi, Scekic, Jailton (Dk. 36 Milinkovic), Zeki Yavru, Khalili (Dk. 31 Issah), Ahmet İlhan Özek (Dk. 57 Murat Duruer), Skuletic
BURSASPOR: Muhammed Şengezer, Barış Yardımcı, Faty, Ekong, Titi, Onur Atasayar (Dk. 62 Delarge), Aziz Eraltay, Ertuğrul Ersoy, Furkan Soyalp (Dk. 46 Sinan Bakış), Kofi (Dk. 73 Yusuf Erdoğan), Kubilay Kanatsızkuş
GOL: Dk. 23 Skuletic (Gençlerbirliği)
SARI KART: Dk. 60 Onur Atasayar (Bursaspor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ