MENÜ

Gençlerbirliği-Beşiktaş kaç kaç? Gençlerbirliği-Bjk canlı skor

Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Gençlerbirliği ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği güçlü rakibini 2-1 mağlup etti ve derin bir nefes aldı.

Gençlerbirliği-Beşiktaş kaç kaç? Gençlerbirliği-Bjk canlı skor

Süper Lig'de 8. hafta Gençlerbirliği-Beşiktaş karşılaşması ile başladı. Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı Vedat Muriqi ve Scekic'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın tek golü 88. dakikada Cenk Tosun'dan geldi. Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş yönetiminde ilk defa arka arkaya üçüncü maçından puan kaybıyla ayrıldı.

GENÇLERBİRLİĞİ-BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

İlk 11'ler

Gençlerbirliği Hopf, Ahmet oğuz, Uğur, Palitsevich, Ahmet İlhan, Scekic, Muric, Ndiaye, Serdar özkan, Khalili, Zeki
Yedekler:Taha, Yıldırım, Milinkovic, Guidileye, Alper, Rantie, Skuletic, Orhan, Jailton, Mehmet Taş

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Lens, Talisca, Cenk Tosun, Negredo
Yedekler: Tolga, Utku, Mitrovic, Fatih, Adirano, Necip, Tolgay, babel, Quaresma, Mustafa

Şenol Güneş geri dönüyor!

Fenerbahçe derbisinde hakeme yönelik söylemleri yüzünden 1 maça ceza alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sonrasında aldığı ceza nedeniyle Trabzonspor karşılaşmasını tribünde takip etmişti. Güneş’in cezası bitti. Tecrübeli çalıştırıcı, Gençlerbirliği deplasmanında kulübedeki yerini alacak. Şenol hoca, takımla yaptığı toplantıda ise, “Önce Gençlerbirliği’ni yenelim, Monaco’yu sonra düşünelim” dedi.

Muhteşem karşılama

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Ankara Esenboğa Havaalanı’na gelen Siyah-Beyazlı kafileyi coşkulu bir grup taraftar karşıladı. Meşale yakan taraftarlar,
futbolculara tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu. Kafilede, Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil ile yönetim kurulu üyesi Candaş Tolga Işık da yer aldı.

Özkahya ile 3 yenilgi

19 Mayıs Stadı’ndaki zorlu karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın düdük çaldığı 10 Şubat 2017’deki Karabük maçında Beşiktaş 2-1 yenilmişti. Genel tabloya bakıldığında ise Kartal’ın Özkahya ile 16 galibiyeti, 8 beraberliği, 3 yenilgisi var.

Talisca patlamaya hazır

Son oynanan Trabzonspor maçında harika bir gol atan, Lens’e de asist yapan Anderson Talisca, çok formda... Milli ara boyunca Nevzat Demir Tesisleri’ndeki tek bir antrenmanı bile kaçırmayan Sambacı, Gençlerbirliği deplasmanında da ağları havalandırmak istiyor. Talisca’nın istekli görüntüsü en çok teknik direktör Şenol Güneş’i memnun ederken, tecrübeli hoca oyuncusudan ekstra sorumluluk almasını ve sık sık rakip kaleyi yoklamasını söyledi. Maç öncesi son idmanda da frikik çalışmasında müthiş bir isabet yüzdesi yakalayan Talisca, Beşiktaş’ın bugün en büyük kozu olacak.

Deplasmanda sıkıntı var

Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği ile oynadığı son 7 maçı da kaybetmedi. Buna rağmen deplasmandaki tablo ise bir hayli kötü. Beşiktaş, Ankara’da Gençler’e karşı çıktığı son 6 karşılaşmada tam 12 puan yitirdi. Kartal bu sezon ise deplasmanda çıktığı 3 maçta 5 puan kaybetti. Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan, Fenerbahçe’ye yenilen Siyah-Beyazlılar, tek galibiyetini 1-0’lık sonuçla Karabükspor karşısında yaşadı.

Orkan Çınar devreyi kapattı

Sezon başında Gaziantepspor’dan kadroya katılan Orkan Çınar, milli takımda sakatlandı. 21 yaşındaki kanat oyuncusunun sağ kalça kasık adalesinde yırtık tespit edildi. Başarılı futbolcu ile ilgili kulüpten açıklama yapılırken, ilk devreyi kapattığı öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş, şu ana kadar hiçbir resmi karşılaşmada oynamayan Orkan’ı Türkiye Kupası’nda görevlendirmeyi düşünüyordu.

Tek belirsizlik forvette yaşanıyor

Siyah-Beyazlılar’ın Gençlerbirliği karşısına çıkacağı ilk 11 büyük ölçüde belli. Şenol Güneş’in kararsızlık yaşadığı tek bölge ise forvet. Şenol hoca, A Milli Takım’da 2 maçta da forma giyen Cenk Tosun’u yorgun olduğu için oynatmayabilir. Ancak formda görüntüsü hocayı düşündürüyor. Negredo ise milli arada çok iyi çalıştı ve ısrarla forma giymek istediğini hocasına iletti.

Önce idman sonra yolculuk

Kartal, Gençlerbirliği maçının hazırlıkları dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda karşılaşmanın taktik provası yapıldı. 1.5 saatlik antrenman, çift kale maçla noktalandı. Siyah-Beyazlılar, antrenmanın ardından akşam saatlerinde özel uçakla Ankara’nın yolunu tuttu. Başkan Fikret Orman’ın da deplasmana gitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ