MENÜ

Gençler şaşırttı

Samet Aybaba A2 Takım'dan Avusturya kampına getirdiği genç isimlerden memnun olduğunu açıkladı ve ekledi: “Sergiledikleri performans beni çok şaşırttı”

Gençler şaşırttı

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, A2 Takımı’ndan seçerek Avusturya kampına getirdiği genç oyuncuların kendisini şaşırttığını söyledi. Aybaba, “İnanılmaz çalışıyorlar. Mertcan Aktaş pire gibi. Orta alanda koşmadık yer bırakmıyor. Boyu kısa ve fizik olarak zayıf. Bunu da tamamlayacaktır. Ümit ve Caner solda müthiş çıkış yakaladılar. Kadir Arı ile Hasan Türk toplu, topsuz oyunda hep varlar. Nereden görürlerse kaleye şut atıyorlar. Bu özgüven demek. Bunu da artıracaklardır. Kaldı ki, hepsi de son derece terbiyeli, saygılı isimler. Sezer, Atınç ve Muhammed de çıkış yaptılar. Arsenal’den aldığımız Oğuzhan’ın tekniğine bayıldım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Emre ve Erkan’ı unutmadı

Aybaba diğer genç isimler Emre ve Erkan için ise şu sözleri sarfetti: “Emre Ordu’da tecrübe kazandı. Erkan da iyi çalışıyor. Amaç, buradan birkaç tane oyuncuyu A Takım kadrosuna atmak. Bu misyonlarımızdan biri. Gelecek güvende.” Aybaba ayrıca gençlere çok güvendiğini belirtirken, takımın yaş ortalamasını aşağıya çekmek istediğinin de ipuçlarını verdi.

YORUM YAZ