MENÜ

Geçmiş olsun İstanbul...

“Her Trabzonlu'nun gurur duyacağı bir takıma sahibiz. Liderlik çok değerli, şımarmayı kaldırmaz. Mütevazi olmaya gerek yok, şu an Türkiye'nin en iyisiyiz...”

Geçmiş olsun İstanbul...

Bundan kısa bir süre önce FANATİK’e konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımının yaşadığı derbi zaferi hasretine dikkat çekmiş ve “Ben de konuk başkanlara geçmiş olsun demek istiyorum” mesajını göndermişti. O tarihten bu zamana kadar da Trabzonspor Avni Aker’de oynadığı ‘büyük’ sıfatlı tüm karşılaşmaları kazanarak başkanlarını mest etti. Geleneği bozmayan ve yine FANATİK’e konuşan Karadeniz temsilcisinin patronu, gazetemizin uğuruna da değinmeden geçmedi. “Gerçekten de isabetli bir yorum oldu... Umarım nazar değmez ve bundan sonra da aynı geleneği sürdürürüz” diyen Sadri Şener, liderliğin takıma ekstra bir hava katacağını ileri sürdü. Zirvede bulunmanın bazı zorlukları da beraberinde getireceğinden bahseden Şener, “Artık hedef takımız. İşimiz eskisinden daha da zor olacaktır. Liderlik asla şımarmaya gelmez. Bu mutluluğun uzun sürmesi için ayakların yere basması şart” diyerek oyuncularına göndermede bulundu.

Haberin Devamı

‘Güneş faktörü çok önemli’
Her fırsatta övdüğü teknik direktör Şenol Güneş için de söyleyecekleri vardı Sadri Şener’in... Geride kalan 11 maçın çok iyi şeyler anlattığını dile getiren Trabzon’un başkanı, “Fazla mütevazi olmaya gerek yok... Şu an için Türkiye’nin en iyi takımıyız. Hocamızın bu noktada büyük payı söz konusu. Oynayanıyla, yedek bekleyeniyle büyük bir takım havasını yakaladık. Kulübeye bakın; yakın geçmişte kadronun yıldızları yedek beklemek zorunda kalıyor. Tüm bu artıları bir araya getirince iyi sinyaller alıyoruz” dedi.

‘Eskiden aday bulamazdık’
Takımın aldığı iyi sonuçların kentteki kongre havasını da azaltmasından mutluluk duyan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener sözlerini şöyle noktaladı: Şehir için kongre hep çok önemli olmuştur. Ancak bunu olağanlaştırmak lazım. Çünkü hem takımın iyi gitmesini sağlamak, birçok işle uğraşmak hem de bu kongre mevzusuna kafa yormak mümkün değil. Zamanı gelir yapılır, bu kadar çok gündemde tutulmaması lazım. Ayrıca demek ki Trabzonspor daha iyi bir marka oldu ki adaylar her geçen gün artıyor. Zira eskiden aday bulamazdık...

Haberin Devamı

Serhat Demirtaş / Fanatik Çok Özel

YORUM YAZ