Arama

Popüler aramalar

Gaziantep'in kozu Sergen Yalçın

Eskişehir’i devirirse ligde kalmayı garantileyecek olan Kırmızı-Siyahlılar, Sergen Yalçın’a güveniyor. Dış dünyaya kapılarını kapatan genç çalıştırıcı, Antep’teki ilk döneminde olduğu gibi zaferle başlayıp işi bitirmeyi hedefliyor

Gaziantep'in kozu Sergen Yalçın

İkinci yarıda adeta kâbus gören Gaziantepspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın’la ilk resmi maçını Eskişehir’e karşı oynayacak. Pazartesi günü futbolcularıyla bir araya gelen ve hafta boyunca gerçekleştirilen çalışmaları basın ve taraftara kapatarak oyuncularıyla yakından ilgilenen Sergen Yalçın, bir galibiyetle ligde kalmayı garantileyecek olmalarından dolayı futbolcularıyla sürekli toplantılar yapıyor. 2013-2014 sezonunda da Bülent Uygun’dan boşalan göreve getirilen Yalçın, ilk maçında galibiyet almayı başarmıştı. Elazığ’ı 3-1’le geçerek, iyi bir başlangıç yapmıştı.

‘İlk maçta bitirelim!’

Kırmızı-Siyahlılar’la yeniden anlaşan ve üç maçlık sözleşme imzalayan Yalçın, kazanarak son iki haftaya garantileyerek girmek istiyor. Genç hoca, oyuncularını, “Her şeyimizi vererek oynayacağımız bir maç var. Hepinizi iyi tanıyorum. Bunu başaracak olan sizlersiniz” diyerek motive ediyor. Yalçın’a güvenen Antep taraftarı da bu karşılaşmada tribünleri dolduracak.

Gözler Habibou’da

Gaziantepspor’da sakatlıklar bitmek bilmiyor. İlker Günaslan, Orkan Çınar, Koray Arslan, Abdülkadir Kayalı, Prince Guano ve Marçal’ın tedavileri devam ediyor. Ayrıca kadro dışı bırakılan Erdem Şen’in de forma giymesi beklenmiyor. Sergen hocanın bu maça Habibou’yu özel olarak hazırladığı öğrenildi. Sakatlıklar nedeniyle henüz golle tanışamayan oyuncunun forvette görev yapması bekleniyor.

Haberin Devamı