MENÜ

Gaziantepspor hız kesmiyor

Ankaragücü ve Fenerbahçe galibiyetleriyle iyice morallenen Kırmızı-Siyahlılar Antalyaspor'u da yenip seriyi sürdürmenin peşinde.

Gaziantepspor hız kesmiyor

Önce Ankaragücü, andından da Fenerbahçe’yi yenerek ligde 2’de 2 yapan Gaziantepspor, bu kez yüzünü Antalyaspor’a çevirdi. Kırmızı-Siyahlılar’ın Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, deplasmanda Antalyaspor ile zor bir maça çıkacaklarını belirtirken, ‘Hakeden, kazansın’ temennisinde bulundu. Takım olarak her geçen gün iyiye gittiklerini söyleyen başarılı çalıştırıcı, Antalyaspor’un ne denli güçlü bir takım olduğunu bildiklerini belirtirken, “Rakibimiz sezon başında yerinde transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Mehmet Özdilek gibi iyi bir hocaları var. Çok dikkatli olmalıyız” açıklamasında bulundu.

Milliler idmana katılmadı

Antalyaspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde sürdüren Gaziantepspor’da tedavi süreçleri devam eden Jorginho ve Dany Nounkeu ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Popov, Karcemarskas, Orhan Gülle ve Mahmut antrenmana katılmadı. Zurita ise uzun aradan sonra takımla çalışmalara başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ