MENÜ

Gaziantep FK'ya 'canavar' golcü: Mateus Lima Cruz

Transfer çalışmalarını hız veren Gaziantep Futbol Kulübü, İsrail Ligi ekiplerinden Hapoel Rishon Lezion'da forma giyen ve 'Canavar' lakabıyla bilinen golcü Mateus Lima Cruz'u bitirmek üzere.

Gaziantep FK'ya 'canavar' golcü: Mateus Lima Cruz

Geçtiğimiz sezon Kayserispor ve Giresunspor'un gündemine giren ancak transferi gerçekleşmeyen Mateus Lima Cruz; Ocak ayında Süper Lig'e geliyor. Gaziantep; İsrail Ligi takımlarından Hapoel Rishon Lezion'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı golcüyle temasa geçti.

Haberin Devamı

Bu sezon 34 maçta attığı 8 golle dikkatleri üzerine çeken 'Canavar' lakaplı golcü, Süper Lig'de forma giymeye sıcak bakıyor. Azerbaycan ve Uzakdoğu liglerinden de taliplileri olan Mateus Lima'nın, geçmiş yıllarda Türkiye'de forma giyen vatandaşlarından edindiği izlenimler nedeniyle bu tekliflere sıcak baktığı ve Süper Lig'e yakın olduğu ifade edildi.

Bedavaya gelebilir

1.87'lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken, ceza sahası içindeki bitirici vuruşlarıyla ön plana çıkan Mateus Lima'nın sezon sonu itibarıyla kontratı da sona eriyor. Bu arada oyuncuya Süper Lig'in yeni ekibi Ankaragücü'nün de ciddik şekilde ilgisinin olduğu belirtildi.

YORUM YAZ