MENÜ

Gaziantep FK'da Sumudica devri bitti

Son dönemde gündeme fazlasıyla gelen Marius Sumudica ile Gaziantep FK arasında yollar resmen ayrıldı. "Kulübe yardım etmek için eşimden para isteyeceğim” sözleriyle gündeme damga vuran, başkan Mehmet Büyükekşi’nin açıklamalarını yalanlayarak yönetimi zor durumda bırakan Sumudica’nın görevine son verildi

Gaziantep FK'da Sumudica devri bitti

Sivasspor maçı sonunda cezalı olmasına karşın soluğu basın mensuplarının yanında alan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın ses getiren sözlerinin yankıları devam ediyor. Rumen hoca, “Kulüp benden indirim istiyor, yardımcı olmamı bekliyorlar, eşimi arayayım da bana para göndersin” diyerek yönetimi zor durumda bırakırken başkan Mehmet Büyükekşi’nin, “Hocamıza iyi bir sözleşme önerdik, devam etmek istiyoruz” açıklamalarının ise gerçeği yansıtmadığını belirterek büyük bir krize neden olmuştu. “Her maç sonu aynı şey, hep sözleşme konusunu konuşuyor” ifadeleriyle duruma tepki koyan başkan Büyükekşi ise dün yönetim kuruluyla olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Sumudica’nın durumunu masaya yatıran kurmaylar toplantıda ayrılık kararı aldı.

Haberin Devamı

‘Başarılar diliyoruz’

Görevine son verilen Sumudica için şu ifadeler kullanıldı: “Gaziantep Futbol Kulübümüz'de yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Marius Sumudica ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.”

Gaziantep FKda Sumudica devri bitti

İlk aday Bülent Uygun

Gaziantep FK'da teknik direktör arayışları hemen başladı. Yönetim adaylarla görüşmeler yapacak. İlk düşünülen ismin ise Bülent Uygun olduğu öğrenildi.

YORUM YAZ