MENÜ

Sumudica'dan büyük sürpriz! Galatasaray'ın eski yıldızını istiyor

Gaziantep FK ile anlaşan ve 2 yıl sonra eski kulübüne geri dönen Rumen teknik adam Marius Sumudica, kadroyu sil baştan değişiyor. Rumen teknik adam, Galatasaraylı eski yıldızın transferini istedi.

Sumudica'dan büyük sürpriz! Galatasaray'ın eski yıldızını istiyor

Sezona Erdal Güneş önderliğinde başlayan Gaziantep FK, 4 hafta sonunda puanla tanışamadı ve eski teknik direktörü Marius Sumudica'yı göreve getirdi. Sumudica yönetiminde milli arayı iyi değerlendiren Gaziantep FK bu süreçte Denis Dragus, Morais, Albian Ajeti, Nicolas N'Koulou ve Florin Nita gibi isimleri kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, transferin bitimine saatler kala eski Galatasaraylı yıldızın transfer edilmesini istedi. Görüşmelerin olumlu veya olumsuz bugün sonuçlanması bekleniyor.

SUMUDICA, ETEBO'YU İSTEDİ

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın İngiliz kulübü Stoke'de forma giyen Peter Etebo'yu istediği ortaya çıktı.

Sumudicadan büyük sürpriz Galatasarayın eski yıldızını istiyor

NETLİK KAZANACAK

Merkez orta sahada görev alan Etebo, geçen sezonun ardından Stoke ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşta kaldı. Gaziantep Olay gazetesinin haberine göre; Marius Sumudica'nın Peter Etebo'yu kesin olarak istediği ve bu transferinde bugün olumlu veya olumsuz netlik kazanması bekleniyor.

ETEBO'NUN KARİYERİ

Kariyerine Portekiz'de başlayan Etebo, 2018 yazında Feirense'den Stoke'a 7.2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 2020/21 sezonunu Galatasaray'da kiralık geçiren Etebo, ardından Watford ve Aris'te kiralık olarak oynadı ve Temmuz 2023'te sözleşmesi sona erdi.

Haberin Devamı

Sumudicadan büyük sürpriz Galatasarayın eski yıldızını istiyor

 

YORUM YAZ