MENÜ

SON DAKİKA: Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı

Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını duyurdu.

SON DAKİKA: Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı

Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir. Karşılıklı fikir alışverişi sonucu, Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır. Teknik Direktör Marius Sumudica ve değerli ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

ÇALIMBAY'DAN RET

Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre; Güneydoğu Anadolu ekibi, Marius Sumudica'dan boşalan teknik adamlık koltuğu için son olarak Beşiktaş'ta görev yapan Rıza Çalımbay ile görüştü. Deneyimli teknik adam bu teklifi nazikçe reddetti.

HAMZAOĞLU İDDİASI!

Öte yandan beIN SPORTS'un haberine göre Marius Sumudica'nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Gaziantep FK'nın Teknik Direktör adaylarından biri Hamza Hamzaoğlu oldu. Galatasaray ile 2014-15 sezonunda 3 kupa kaldıran Hamza Hamzaoğlu, Gaziantep FK ile yeniden Süper Lig'e dönebilir. Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu yaklaşık 2 yıldır boşta.

Ligin 5. haftasında Erdal Güneş'in ayrılığı sonrası takımın başına geçen ve ilk maçına Kayserispor karşısında çıkan Marius Sumudica, kırmızı-siyahlı ekiple bu sezon ligde çıktığı 24 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

YORUM YAZ