MENÜ

SON DAKİKA: Selçuk İnan imzayı attı! Yeniden Süper Lig'de

Trendyol Süper Lig kulübü Gaziantep FK, teknik direktörlük görevine Selçuk İnan'ı getirdi. Genç teknik adam, 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

SON DAKİKA: Selçuk İnan imzayı attı! Yeniden Süper Lig'de

Gaziantep FK, Marius Sumudica'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Selçuk İnan'ı getirdi. 39 yaşındaki teknik adam, Trendyol Süper Lig ekibi ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Sayın Selçuk İnan ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ile yöneticilerimiz Mustafa Kara ve Ömer Çakmak’ın da katıldığı imza töreninde, Selçuk İnan resmi sözleşmeye imza attı. Yeni teknik direktörümüz Selçuk İnan’a kırmızı-siyahlı camiamıza hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

SUMUDICA AYRILMIŞTI

Gaziantep FK, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir. Karşılıklı fikir alışverişi sonucu, Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır. Teknik Direktör Marius Sumudica ve değerli ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz" ifadeleri kullanılmıştı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Selçuk İnan imzayı attı Yeniden Süper Ligde

İLK RAKİBİ BEŞİKTAŞ

Futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapan Selçuk İnan, daha sonra Süper Lig kulübü Kasımpaşa'nın teknik direktörlüğünü yapmıştı. İstanbul temsilcisinin başında 13 maça çıkan İnan, 0.85'lik bir puan ortalaması elde etmişti. Gaziantep FK, Selçuk İnan yönetimindeki ilk lig maçında 11 Mart Pazartesi akşamı saat 20.30'da Beşiktaş'ı konuk edecek.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Gaziantep FK'nin yeni teknik direktörü Selçuk İnan, sözleşmeyi imzaladıktan sonra sosyal medyadan duygularını paylaştı. İnan, "Ülkemizin mücadele simgesi şehri olan Gaziantep'in kıymetli takımı Gaziantep FK ile anlaşmaya vardık. Bu görevi bana layık gören herkese gönülden teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun farkındayız, sizleri mutlu edebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ