MENÜ

Marius Sumudica Süper Lig'de: Resmi açıklama geldi

Geçtiğimiz sezonlarda Türkiye Süper Lig'inde görev yapan Rumen hoca Marius Sumudica, yeniden Süper Lig'e dönmek için görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Marius Sumudica Süper Lig'de: Resmi açıklama geldi

Ligde oynadığı ilk dört mücadelede dört mağlubiyet alan Gaziantep FK'da Teknik Direktör Erdal Güneş ile yollar ayrılmıştı. Kırmızı-siyahlılarda Güneş'ten boşan teknik direktörlük koltuğuna Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica getirildi.

Haberin Devamı

Türkiye Süper Lig'inde daha önce Kayserispor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor'da çalışan Sumudica, Türkiye'ye geri döndü.

FANATİK.COM.TR DUYURMUŞTU

Erdal Güneş ile yolların ayrılmasının ardından Güneydoğu Anadolu ekibi teknik adam arayışlarına başlamıştı.

Fanatik.com.tr okuyucuları Burak Özdemir'in haberine göre Marius Sumudica'nın Gaziantep FK'nın yeni teknik direktörü olacağını daha önce öğrenmişti.

EMEKLİLİK KARARI ALMIŞTI

Marius Sumudica'dan geçtiğimiz aylarda sürpriz bir karar gelmişti. Rumen teknik direktör, futboldan emekli olacağını duyurmuştu. Sumudica, "4 Mart'ta 52 yaşında olacağım. Futbol nedeniyle çok fazla ihmal ettiğim güzel ailemle daha fazla zaman geçirmeden vakti gelti. Ailemden özür diliyorum. Futbol bana her şeyi verdi ama ailem daha fazla ilgiyi hak ediyor. En fazla bir hafta içinde futbol benim için tarih olacak. Karımı, çocuklarımı, ailemi seviyorum ve Tanrı bana bu adımı atmam gerektiğini söylüyor" ifadelerini kullanmıştı. 

Haberin Devamı

Gaziantep FK, Teknik Direktör Marius Sumudica ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Marius Sumudica Süper Ligde: Resmi açıklama geldi

GAZİANTEP FK'NIN GELECEK BEŞ MAÇI

17 Eylül Kayserispor - Gaziantep FK
24 Eylül Gaziantep FK - İStanbulspor
1 Ekim Samsunspor - Gaziantep FK
8 Ekim Başakşehir FK - Gaziantep FK
22 Ekim Gaziantep FK - Antalyaspor

YARIN GAZİANTEP'TE OLACAK

Gaziantep Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada, Smudica'nın yarın Gaziantep'e geleceği vurgulanarak, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, teknik direktör Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına varmıştır. Marius Sumudica ve teknik heyeti, 7 Eylül Perşembe (yarın) günü Gaziantep’e gelerek yönetim kurulumuzla son görüşmeleri gerçekleştirecektir" denildi.

BURAK ÖZDEMİR / FANATİK ÖZEL

Marius Sumudica Süper Ligde: Resmi açıklama geldi

YORUM YAZ