MENÜ

Gaziantep FK'nın Şilili yıldızı Angelo Sagal deprem anında yaşadıklarını anlattı

Gaziantep FK forması giyen Angelo Sagal, Şili basınına deprem anında hissettiklerini anlattı.

Gaziantep FK'nın Şilili yıldızı Angelo Sagal deprem anında yaşadıklarını anlattı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen Angelo Sagal, ülkesinde yayın yapan radyolardan ADN'ye açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Deprem sırasında yaşadıklarını anlatan Sagal, "Çok korkutucuydu. Saat sabah 4'tü ve uyuyorduk. Hemen kalktık. Eşimi ve çocuklarımı aldım. Kapının eşiğinde durduk. 2010'da Şili'de yaşananlardan çok farklı hissettim. Sakin başladı fakat sonrasında şiddetlendi. Evin çok fazla hareket ettiğini hissettim.

4 yaşındaki oğlum evi bir canavarın taşıdığını söyledi. Bütün sokaklar karla dolu. Bu yüzden dışarı çıkmak zor. Artıçı sarsıntılar var." ifadelerini kullandı.

Gaziantep FKnın Şilili yıldızı Angelo Sagal deprem anında yaşadıklarını anlattı

Angelo Sagal, Türkiye'de daha önce Denizlispor forması giymiş, 2021/22 sezonunun başında Gaziantep Futbol Kulübü'ne transfer olmuştu.

Kahramanmaraş merkezli deprem; Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok ili etkiledi.

MARKOVIC'TEN DEPREM AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Gaziantep FK'nın Sırp yıldızı Lazar Markovic de yaşadıklarını anlattı. 28 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. "İyi durumdayız, hayattayız. Sağlıklıyız ama Türkiye'nin güneyi ve yaşadığımız, maçları oynadığımız Gaziantep şehri büyük bir felaket yaşadı.

'SADECE TESADÜF'

Şu anda Antalya'dayız, bu sadece bir tesadüf çünkü maçtan sonra üç gün izin aldık ve ailelerimizle burada kalmaya karar verdik. Bu şekilde yaşanana depremden de kurtulduk.

Aileleri de olan takım arkadaşlarımız var. Sürekli iletişim halindeyiz. Tüm Türkiye korkuyor. Gaziantep'te yine şiddetli bir deprem oldu ve Antalya'da hissedildi.

Gaziantep FKnın Şilili yıldızı Angelo Sagal deprem anında yaşadıklarını anlattı

Söyleyebileceğim tek şey vefat edenler için çok üzgünüm. Umarım bir an önce her şey düzelir ve hayat normale döner."

"BİZİ TANRI KURTARDI"

"Neler olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Medya, internet Türkiye'de korkunç fotoğraflarla dolu. Bizi Tanrı kurtardı, başka ne diyebilirim.

Hala ne olacak bilemiyoruz, çünkü deprem sonrası Türkiye'de hayat tam anlamıyla durdu. Bundan sonra sürecin nasıl ilerleyeceğini bize bildirmelerini bekliyoruz."

YORUM YAZ