MENÜ

Gaziantep FK'da Selçuk İnan, Beşiktaş zaferiyle başladı!

Gaziantep FK, geçen hafta teknik direktör değişimine gitmiş, Sumudica'nın yerine Selçuk İnan'ı takımın başına getirmişti. Genç hoca, ilk maçında Beşiktaş ile karşılaştı ve sahadan 2-0'lık zaferle ayrıldı.

Gaziantep FK'da Selçuk İnan, Beşiktaş zaferiyle başladı!

Gaziantep’in dün akşam Beşiktaş’ı Kalyon Stadı’nda ağırladığı mücadelede ev sahibi ekibin taraftarları, gerekeni yaptı. Kırmızı-Siyahlılar, 35 bin kişilik stadyumun yaklaşık 15 bin kişilik kısmını doldursalar da mücadelenin başından sonuna kadar üstlerine düşen görevi en iyi şekilde gerçekleştirip takımlarına tam destek verdiler. Karşılaşmanın 2-0’lık Gaziantep galibiyetiyle sona ermesi sonrasında ev sahibi ekibin seyircileri sahalarından mutlulukla ayrıldı.

Haberin Devamı

'Bu görevi bana layık gören herkese teşekkür ediyorum'

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, geçen hafta teknik direktör değişimine gitmişti. Alınan kötü sonuçların ardından Marius Sumudica’yle yolların ayrılması sonrasında Selçuk İnan’la 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. İlk mesajını, “Ülkemizin mücadele simgesi şehri olan Gaziantep’in kıymetli takımı Gaziantep FK ile anlaşmaya vardık. Bu görevi bana layık gören herkese gönülden teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun farkındayız, sizleri mutlu edebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum” şeklinde veren İnan, ilk karşılaşmasına Beşiktaş’la çıktı.

Büyük destek verdiler

Genç teknik adam, zorlu rakibi karşısından 2-0’lık skorla 3 puanla ayrılmayı başararak Gaziantep camiasını mutlu etti. Maç boyunca kulübedeki heyecanıyla dikkat çeken İnan’a, maç bitiminde Kalyon Stadı’ndaki Gaziantepli taraftarlar büyük destek verdi.

YORUM YAZ