MENÜ

Gaziantep FK'da Erdal Güneş'le yollar ayrıldı!

Süper Lig'in ilk 4 haftasında puan alamayan Gaziantep FK'da fatura teknik direktör Erdal Güneş'e kesildi. Kırmızı-Siyahlılar, genç hocayla yolların ayrıldığını duyurdu. Böylece 4. hafta sonunda ligde 2. teknik adam ayrılığı da yaşanmış oldu.

Gaziantep FK'da Erdal Güneş'le yollar ayrıldı!

Süper Lig'in ilk 4 haftasında puan alamayan Gaziantep FK'da fatura teknik direktör Erdal Güneş'e kesildi.

Haberin Devamı

Gaziantep FKda Erdal Güneşle yollar ayrıldı

Karşılıklı anlaşmayla yollar ayrıldı

Kırmızı-Siyahlılar'dan yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Erdal Güneş ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüze uzun yıllardır önemli hizmetlerde bulunan Sayın Erdal Güneş ve ekibine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında gönülden başarılar diliyoruz" denildi.

RESMEN AÇIKLANDI! İŞTE MALİYETİ...

Geçici olarak gelmişti

Geçen sezon Erol Bulut'la alınan başarısız sonuçların ardından Gaziantep FK'nın başına geçici olarak geçen Güneş, çıktığı ilk maçta Hatayspor'u 4-1 devirmişti. Maalesef bu maçtan 5 gün sonra 6 Şubat depremleri yaşanmış ve ardından Gaziantep ligden çekilme kararı almıştı. Yeni sezona da Erdal Güneş'le başlayan Kırmızı-Siyahlılar istediği sonuçları alamayınca genç hocasıyla yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Gaziantep FKda Erdal Güneşle yollar ayrıldı

4. haftada 2. ayrılık

Böylece 4. hafta sonunda ligde 2. teknik adam ayrılığı da yaşanmış oldu. Dün Rams Başakşehir, teknik direktörü Emre Belözoğlu'yla yollarını ayırdığını açıklamıştı. 

Gaziantep FKda Erdal Güneşle yollar ayrıldı

 

YORUM YAZ