MENÜ

Erdal Güneş'in takıma güveni tam: İyi mücadele, güzel sonuç

Gaziantep FK’nın hocası Erdal Güneş, “Deprem felaketinin ardından yaklaşık 6 ay sonra ilk resmi maçımıza çıkacağız. Rakibin zaaflarından faydalanıp, iyi bir mücadele gösterip ve takım karakterini sahaya yansıtarak, güzel bir sonuç almak istiyoruz” dedi.

Erdal Güneş'in takıma güveni tam: İyi mücadele, güzel sonuç

Yaşadığımız deprem felaketinin ardından Süper Lig’den çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK, yaklaşık 6 ay sonra ilk resmi maçına Fenerbahçe deplasmanında çıkacak.

Haberin Devamı

Geçen sezonki kadrosundan 12 oyuncunun ayrıldığı ve şu an 6 yeni ismin transfer edildiği Antep’in hocası Erdal Güneş, hem yeni sezon hem de Sarı-Lacivertliler’le oynayacakları mücadele öncesi FANATİK’e konuştu.

Güneş, şunları söyledi: “Biz şu an toparlanmaya çalışıyoruz. Artçılar devam ediyor. Deprem kendisini unutturmuyor ama daha iyi olmaya çalışıyoruz. Transferde isteyip de getiremediğimiz oyuncular oldu. Ancak son ana kadar çalışmalarımız sürecek.”

‘Zamana ihtiyacımız var’

“Açıkçası bizim zamana ihtiyacımız var. Oynayarak bu takım kendisini bulacak. Oyuncularımızın bir çoğu yaklaşık 6 ay futboldan uzak kaldı. Fenerbahçe karşısında bu avantaj da olabilir, dezavantaj da. Kadıköy’de güzel bir atmosfer olacak. Oyuncularımız için böyle bir maçla lige başlamak fırsat. İyi bir mücadele ortaya koyup ve takım karakteri gösterip, güzel bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz.”

Haberin Devamı

‘Ofansif olarak çok iyiler’

“Rakibimiz 3 resmi maç oynadı ve bize göre daha hazırlar. Yorgun olma ihtimalleri yok, çünkü çok geniş bir kadroları var. Bunu Maribor maçında gördük. Kadıköy’de onlara karşı oynamak elbette zor. Sadece Dzeko ya da Tadic değil, rakibin birçok önemli futbolcusu var. Maça bireysel değil, bütünsel olarak bakıyoruz. Fenerbahçe ofansif olarak çok iyi. Biz de buna karşı önlem alıp, onların zaaflarından faydalanmaya çalışacağız.”

Çağrı Davran / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ