MENÜ

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının ardından flaş yorum: Erol Bulut'un yenemediği hastalığı...

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının kazananı 3-1'lik skorla ev sahibi Gaziantep FK oldu. Fenerbahçe aldığı mağlubiyetle liderlik yarışında yara alırken taraftar da kötü gidişata isyan etti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'deki kötü gidişatı yorumladı ve teknik direktör Erol Bulut'u eleştirdi.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının kazananı 3-1'lik skorla ev sahibi Gaziantep FK oldu. Fenerbahçe aldığı mağlubiyetle liderlik yarışında yara alırken taraftar da kötü gidişata isyan etti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'deki kötü gidişatı yorumladı ve teknik direktör Erol Bulut'u eleştirdi.

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un maçların ilk yarılarını çöpe attığını söyleyen Erman Özgür, "Erol Bulut'un bir türlü yenemediği bir hastalığı, maçların ilk yarısını çöpe atmak... Bir türlü değişmeyen bir ayrıntı olarak kaldı." dedi.

Pelkas'ın maçın iyilerinden biri olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Fenerbahçe'de pozitif detaylar var ama 3-1 bittikten sonra bunları konuşmak çok zor. Cisse'nin sahada kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ