MENÜ

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı öncesi Altay Bayındır'a: O golü yesen ne olur?

Fenerbahçe haberi.. Fenerbahçe, bu akşam saat 19.00'da Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karacabey Belediye Spor ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kart sebebiyle bu akşamki Gaziantep mücadelesinde cezalı duruma düştü. Fanatik TV'de ekranlara gelen Çifte Şans programında konuşan Ceyla Büyükuzun ve Can Tongo, zorlu deplasman öncesi Altay Bayındır'ın cezalı duruma düşmesine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 13. haftasında bu akşam Gaziantep ile deplasmanda tüm kozlarını paylaşacak..

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta evinde Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçı 3-0 kaybeden ve tarihinde ilk kez üst üste 3 defa evinde puan kaybeden sarı lacivertliler için Gaziantep maçı kritik önem taşıyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Karacabey Belediye Spor ile oyanan mücadelede kırmızı kart gören Altay Bayındır’ın bu akşam oynanacak Gaziantep maçında cezalı duruma düşmesi de işleri bir hayli zora soktu.

Fanatik TV'de yayınlanan "Çifte Şans" programında Ceyla Büyükuzun ve Can Tongo, Gaziantep - Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Can Tongo, Altay Bayındır ile ilgili ‘’Fenerbahçe, zor bir virajdan geçiyor. Ben Altay Bayındır’ın kırmızı kart görmesini gerçekten anlamıyorum. O golü yesen ne olur? Senin orada yaptığın anlık kurtarma şu an takımına pahalıya mal oldu.'' yorumunu yaptı..

Haberin Devamı

YORUM YAZ