MENÜ

Gaziantep FK - Beşiktaş maçı öncesi son dakika gelişmeleri...

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında 7. maçını Gaziantep FK ile oynayacak. Siyah-beyazlılar, Gaziantep FK ile oynayacağı maç öncesi Süper Lig'de 10 puanla 8. sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise 8 puanla 9. sırada... İşte Gaziantep FK - Beşiktaş maçı öncesi iki takımdaki son dakika gelişmeleri...

Süper Lig'in 8. haftası açılış maçında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, Gaziantep FK ile oynayacağı maç öncesi Süper Lig'de 10 puanla 8. sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise 8 puanla 9. sırada...

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 6. haftada Yukatel Denizlispor ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, karşılaşmada görev yapamayacak. Beşiktaş'ta cezalı olan Josef de Souza, Tahkim Kurulu'ndan ceza indirimi gelmesi ihtimaline karşılık Gaziantep FK maçının kadrosuna alındı.

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Gökhan Töre ile takımla çalışmalara başlayan Georges-Kevin N'Koudou'nun yarınki maçta görev alması beklenmiyor. Sakatlıkları sona eren Atakan Üner ve Ajdin Hasic ise teknik direktör Sergen Yalçın'ın şans vermesi halinde mücadelede görev yapabilecek.

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Dorukhan Toköz, ceza sınırında. Bu sezon Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor ve Yukatel Denizlispor maçlarında sarı kart gören Dorukhan, yarınki karşılaşmada da aynı durumu yaşarsa cezalı duruma düşüp, 9. haftadaki Medipol Başakşehir mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.

Haberin Devamı

Gaziantep FK, Beşiktaş'a karşı oynanacak maçta teknik direktörü Marius Sumudica'ya da kavuşacak.

YORUM YAZ