MENÜ

Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Zeynep Fıratoğlu ile gayrimenkul borsası...

Gayrimenkul sektöründe bu hafta

Fuzul Grup, projelerini Paris’te tanıttı

Yaşam alanlarına geniş yer ayıran ve “aile” konseptini ön planda tutan Fuzul Grup, fark yaratan çizgisiyle ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Fuzul Grup, şimdi de yatırım yaptığı bölgelere katma değer sağlayan markalı konut projelerini Fransa’da yaşayan Türklerle buluşturdu.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Fuzul Grup, Fransa’ya çıkarma yaptı. Halihazırda satışı süren ve inşası devam eden projeleri Paris Büyükelçiliği’nde Fransa’da yaşayan Türklere tanıtan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “İstanbul’un gelişen ilçelerine, bölgenin en prestijli yaşam merkezlerini inşa ederek, Türkiye’nin geleceğine ve ülkemiz ekonomisine inanan yatırımcı bir grup olarak yolumuza devam ediyoruz. Fuzul Grup olarak ülkemize yeni projelerle yatırım yapmaya, istihdam oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Nef’in Çekmeköy’deki yeni projesi Nef Çamlıtepe rekor kırdı 2 günde tüm proje satıldı

Son 3 yıldır konut satış adedi ve ciro bazında sektör lideri olan Nef, Çekmeköy'ün yeni çekim noktası olacak Nef Çamlıtepe projesiyle, 2 günde 474 konut satışıyla yeni bir rekora imza attı. Çekmeköy’de, toplam 1.2 milyar TL proje değerine sahip üç ayrı proje, hem aileler hem de yatırımcılar için ayrıcalıklı bir yaşam ve yatırım fırsatı alanı sunacak.

DAP İZMİR 199 bin TL’den başlıyor

DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir'de yapıyor. DAP İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alacak. 450 milyon TL’lik yatırımla hayata geçecek olan projede daire fiyatları ise 199 bin TL’den başlıyor. DAP Yapı, proje kapsamında peşin alımlarda yüzde 8 indirim uyguluyor. Yüzde 5 peşinle 36 aya kadar şirket içinde senetle ödeme seçeneği de bulunan projede banka kredisiyle 120 aya kadar 0,99 faiz oranıyla ödeme seçenekleri de sunuluyor.

4 farklı sektörü merkezde toplayan Akfen Holding, ‘kurumsal Dönüşüm Ödülü’nün sahibi oldu

Akfen Holding, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen 2017 SAP Kalite Ödülleri’nde ‘Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation’ kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü. İnşaat, enerji, gayrimenkul ve hastane sektörlerindeki grup firmalarının iş süreçlerini merkezileştiren Akfen Holding, projesi ile SAP’in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ödül töreninde Türkiye’yi temsil edecek.

Babacan Palace ve Prime Suites’ehemen taşın, ödemeye 1 yıl sonra başladı

Babacan Holding konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor. Hayata geçirdiği güvenli ve lüks konut projeleriyle tanınan Babacan Holding’in projelerinden konut satın alanlar ödemelerini 1 yıl sonra yapabilecek.

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi

Raci Şaşmaz: Amacımız daha şeffaf olup halkla iç içe yatırım yapmak. Yatırım yaptığı iş kolları arasında inşaat ve medya grubu olan Şaşmaz, 55.4 Milyon TL bedelle Denge Yatırım Holding’in yüzde 48.5’ini aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ