MENÜ

Gattuso'nun gelmesi an meselesi

Fener'in patronu, Fransa seyahati öncesi Milano'daydı. Masada Milan asbaşkanı Adriano Galliani vardı. Transferi konuşulan isim ise İtalyan devinin efsaneleri arasına giren Gennaro Gattuso'ydu.

Gattuso'nun gelmesi an meselesi

Fenerbahçe, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi hamlelerine başladı, İtalyan ekibi Milan’ın orta sahadaki yıldızı Gennaro Gattuso için ilk teklifini yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker’in çarşamba gecesi Fransa’da Cholet Basket ile oynadığı Euroleague maçı öncesi basketboldan sorumlu yönetici Semih Özsoy’la birlikte Milano’ya uçan Başkan Aziz Yıldırım, Milan Asbaşkanı Adriano Galliani ile masaya oturdu. Yıldırım, 1999’dan bu yana Milan’ın demirbaşlarından olan ve bitmez tükenmez enerjisi nedeniyle tribünler tarafından taparcasına sevilen Gennaro Gattuso’yu resmen istedi.

Galliani’nin, taraftarın gözünde adeta bir kahraman olan Gattuso’yu elden çıkarma konusunda çok da gönüllü olmadığı ancak Başkan Yıldırım’ın yaptığı cazip teklif nedeniyle düşünmek için süre istediği öğrenildi. Galliani’den, devre arasında elden çıkarılması düşünülen oyuncular hakkında da bilgi alındığı bildirildi.

İkinci adres Sisokko

Fenerbahçe’nin transfer hamlesi bununla da sınırlı kalmadı. Başkanlığı döneminde İtalya’dan Lazetiç, Rapaiç ve Appiah gibi yıldızları transfer eden Aziz Yıldırım’ın, başta Juventus’un orta sahadaki Malili yıldızı Mohamed Sisokko olmak üzere çeşitli oyuncular için de ön araştırma yaptığı kaydedildi.

Gattuso kimdir?

Tam ismi: Gennaro Ivan Gattuso
Doğum Tarihi: 9 Ocak 1978
Doğum Yeri: Calabria (İtalya
Boyu: 1.77
Kilosu: 77
Mevkisi: Orta saha
Forma numarası: 8
Milli takım kariyeri: 71 maç / 1 gol

Gökhan German

YORUM YAZ