MENÜ

Gasol kardeşler, All-Star maçını bekliyor

NBA All-Star maçında takımlarının ilk 5'inde karşılıklı mücadele edecek Pau ve Marc Gasol kardeşler, heyecanlı olduklarını söylediler.

Gasol kardeşler, All-Star maçını bekliyor

NBA takımı Chicago Bulls’un İspanyol pivotu Pau Gasol ve Memphis Grizzlies’te forma giyen kardeşi Marc Gasol, All-Star maçında karşılıklı mücadele edecekleri için heyecanlı olduklarını söyledi.

New York
’un evsahipliği yapacağı 64. NBA All-Star maçında, Doğu karmasının kadrosundaki Chicago Bullslu Pau Gasol ve Batı karmasındaki kardeşi Memphis Grizzlies’ten Marc Gasol, telekonferans yoluyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. İki kardeş de 16 Şubat’ta oynanacak karşılaşma için heyecanlı olduklarını belirtti. "Sahadayken, bu oyunu ikimizin de ne kadar önemsediğini ve bunun bizim için ne ifade ettiğini iyi biliyoruz" diyen ağabey Pau, iş dışında ilişkilerinin tipik bir ağabey-kardeş gibi olduğunu ifade etti. Pau, yaptıkları işi sevmelerinin ve üst seviyede basketbol oynarken başarılı olmalarının kendilerini özel hissettirdiğini dile getirerek, basketbolseverlerin ilgisinin gurur verici olduğunu kaydetti.

"NBA All-Star maçlarında ilk 5’te sahaya çıkan ilk kardeş oyuncular" unvanını alacak Gasol kardeşlerden Marc ise kariyerlerinin en iyi dönemini yaşadıklarını vurguladı. Marc, 2016 Rio Olimpiyatları ile ilgili soru üzerine de "olimpiyatlarda mücadele etmenin özel deneyim olacağını, bunun için de öncelikle eylülde düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda başarılı olmaları gerektiği" söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ