MENÜ

Garry Rodrigues için Galatasaray iddiası!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Sarı kırmızılıların kısa süre önce de gündemine geldiği iddia edilen eski yıldızı Garry Rodrigues için bir girişiminin olup olmadığı belli oldu.

Garry Rodrigues için Galatasaray iddiası!

Önümüdeki sezon transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen eski yıldızı Garry Rodrigues için bir girişiminin olmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Yunan gazeteci Giannis Chorianopoulos'un aktardığı bilgiye göre; Galatasaray'ın gündemine geldiği iddia edilen eski yıldızı Garry Rodrigues için girişimlerinin olmadığı belirtildi. Fenerbahçe ile sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Rodrigues için Olympiakos'un ısrarı ise devam ediyor.

G.SARAY'DA NE YAPMIŞTI?

2 yıl Galatasaray'da oynayan Garry Rodrigues, Ocak 2019'da 9 milyon Euro bonservis bedeli ile Ittihad kulübüne transfer olmuştu. Sarı kırmızılı forma altında toplam 78 resmi maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 16 gol atıp 16 da asist yapmıştı.

YORUM YAZ