MENÜ

Garry Rodrigues Fenerbahçe'de

Fenerbahçe transferde bir bomba daha patlattı. Daha önce Galatasaray'da forma giyen Garry Rodrigues'in uçağı gece saat 12'de İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Yıldız oyuncuyu futbol direktörü Damien Comolli ve yöneticilerden Selahattin Baki karşıladı.

Garry Rodrigues Fenerbahçe'de

Max Kruse, Vedat Muriç gibi transferlerle kadrosuna takviyeler yapan Fenerbahçe sıra kanatlara geldi!

Haberin Devamı

Rodrigues'in uçağı iniş yaptı

Konoplyanka, Kolarov ve Garry Rodrigues gibi isimlerle görüşen Sarı Lacivertliler'de Rodrigues, Fenerbahçe'yle sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Yıldız oyuncuyu taşıyan uçak gece saat 12'de İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Comolli ve Selahattin Baki karşıladı

Fenerbahçe'yle anlaşan Rodrigues'i futbol direktörü Damien Comolli ve Dış İlişkiler Sorumlusu Selahattin Baki karşıladı. Rodrigues kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermezken, kendisi için ayarlanan araç ile havalimanından ayrıldı ve konaklayacağı otele geçti.

Garry Rodrigues Fenerbahçede

2 yıllığı kiralık

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray’dan Suudi Arabistan’ın Al İttihad Takımı’na giden Rodrigues ile Sarı-Lacivertliler’in 4 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Mukavelenin 2 yılının kiralık olacağı bildirildi. 7 ay önce 9 milyon Euro bonservis bedeliyle gittiği Al İttihad’da aradığı ortamı bulamayan ve 11 maçta 1 gol atabilen Kape Verde’li oyuncu, Türkiye’de 61 lig mücadelesinde 13 gol 14 asistle oynamıştı.

Haberin Devamı

İlgili Haberler

YORUM YAZ