MENÜ

Galler - Letonya maç sonucu: 1-0 | Galibiyet Kieffer Moore ile geldi

D Grubu’nda A Millilerimiz’in rakipleri arasında yer alan Galler, dün Cardiff City Stadı’nda ağırladığı Letonya’yı Kieffer Moore’un attığı golle 1-0 yendi. Galler, bu sonuçla gruptaki puanını 4’e yükseltti ve sıralamada Ay-Yıldızlılar’ın önüne geçti.

Galler - Letonya maç sonucu: 1-0 | Galibiyet Kieffer Moore ile geldi

EURO 2024 Elemeleri’nde A Milli Takımımız’ın da yer aldığı D Grubu’nda Galler, dün Cardiff City Stadı’nda ağırladığı Letonya’yı 1-0 mağlup etti. Kendi evinde mücadeleye etkili başlayan Galler, 41. dakikada Daniel James’in asistinde Kieffer Moore’un golüyle öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken ikinci yarıda da karşılıklı ataklardan sonuç çıkmadı ve mücadele, Robert Page’in öğrencilerinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Haberin Devamı

Sıradaki rakip Ermenistan

Gruptaki ilk maçında Hırvatistan deplasmanından 1 puanla dönen Galler, dün akşam da Letonya karşısında aldığı zaferin ardından D Grubu’nda puanını 4’e yükseltti. İlk maçlar sonunda sıralamada Türkiye’nin ardında kalan Galler, şimdi ise 4’er puanla Hırvatistan’la beraber ilk 2 sırayı paylaştı. Galler, grupta sıradaki karşılaşmasına 16 Haziran’da Ermenistan karşısında çıkacak. Mücadelede ev sahibi yine Galler olacak.

YORUM YAZ