MENÜ

Galatasaraylı yöneticilere transfer eleştirisi: Başarısızlığın itirafı!

Galatasaray'ın transfer döneminde en çok konuşulan futbolcusu Belhanda takımda kaldı. Uzun süredir adı birçok kulüple anılan ve transfer olmasına kesin gözüyle bakılan futbolcu Galatasaray formasıyla mücadele etmeye devam edecek. TRT Spor'da yayınlanan 'Taktik Analiz' programında Belhanda ile ilgili konuşan yazarımız Ali Ece, "Belhanda kaldı artık, bu oyuncuları değersizleştirmenin bir anlamı yok." dedi. Ali Ece ayrıca Galatasaraylı yöneticilerin transfer açıklamalarını da eleştirdi.

Yaz transfer sezonu resmen bitti. Galatasaray'ın transfer döneminde en çok konuşulan futbolcusu Belhanda takımda kaldı. Uzun süredir adı birçok kulüple anılan ve transfer olmasına kesin gözüyle bakılan futbolcu Galatasaray formasıyla mücadele etmeye devam edecek. TRT Spor'da yayınlanan 'Taktik Analiz' programında Belhanda ile ilgili konuşan yazarımız Ali Ece, Belhanda'nın takımda kalmasını yorumladı.

Haberin Devamı

Belhanda'yı en çok eleştiren isimlerden biri olduğunu söyleyen Ali Ece, "Belhanda kaldı artık, bu oyuncuları değersizleştirmenin bir anlamı yok. Performans yükseldikçe oyuncuların gitme ihtimali artar ki daha fazla maaşla başka kulüpler istesin" dedi.

Galatasaraylı yöneticilerin 'Bizde transfer bitmez' açıklamasını eleştiren Ali Ece, "Ben hayatımda böyle bir şey duymadım. Bu, yöneticiler için başarısızlığın itirafıdır. Transferin bitmesi gerekiyor, sizin işiniz bu." dedi.

YORUM YAZ